Προς το περιεχόμενο

KAKADI

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.406
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με KAKADI

  • Ημερομηνία γέννησης 08/05/1985

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Ενδιαφέροντα
    Ταινίες, φωτογραφία και ταξίδια.

ΑΛΛΑ

  • Απασχόληση
    Marine engineer

Πρόσφατες Επισκέψεις

7.288 προβολές προφίλ

KAKADI's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 10/05/2024 12:30 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Το Asus ROG Ally Z1 extreme με αναβαθμισμένο σκληρό στα 2tb μαζί με το official charging dock και τη θήκη της ASUS πωλείτai μαζί με το third party φωτιζόμενο dock της jsaux που βγάζει έξοδο 4k 120hz αλλά και την ναυαρχίδα των εξωτερικών καρτών γραφικών της Asus. Μιλαμε για το θηρίο xg mobile 4090 που έχει πλήρη συμβατότητα με το ally και είναι συγχρόνως dock για σύνδεση σε 4k monitor ή τηλεόραση. Ο συνδυασμός αυτός δεν κολλάει σε κανένα παιχνίδι. Παίζει τα πάντα ultra 4k σε πολύ υψηλά fps. Όλα τα παραπάνω είναι σαν καινούργια και αγορασμένα εντός τριμήνου και θα δωθούν μαζί με τα κουτιά τους και τις αποδείξεις τους. Παρακαλώ βρείτε τα σχετικά link των προϊόντων από κάτω για να μην υπάρχει κάποια παρερμηνευση στις τιμές τους. XG mobile 4090 https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/laptop-accessories/type-c-adaptors-docking-stations/asus-rog-xg-mobile-rtx-4090-16gb_4265114?gad_source=1&gclid=CjwKCAjwi_exBhA8EiwA_kU1MmkdwE_qpoqErcV8zkzIzJ0-U5_P7Y-pBbw7-zzMlQgnWGo_46iPsxoCkEgQAvD_BwE Asus rog ally z1 extreme https://www.plaisio.gr/gaming-zone/konsoles/asus-rog-ally-ryzen-z1-extreme_4199073?gad_source=1&gclid=CjwKCAjwi_exBhA8EiwA_kU1Mv7psFwgvH1cBBXuGVnnLUU1j9yjUeQ0YwFzScceZIip1Y666EJx4BoCHKsQAvD_BwE

    2.000 €

  2. Αυτό είναι το πιο σωστό επιχείρημα ακόμα και σε μένα που είμαι ψιλό άσχετος. Τοση κόντρα τότε και τόσα χρήματα που αν ήταν ψέματα οι Ρώσοι απλά κάτσανε και το φάγανε; και κανένας μετέπειτα δε τράβηξε κάποια κοντινή φωτογραφία ακόμα και τώρα με τη σημαία των αμερικανών;; Και δεν μιλάει κανένας για τις μούφα προσεληνωσεις των αμερικανών;; ακομα και τώρα που πάνε και άλλες χώρες; Πολλά ψέματα ιστορικά για διαφορά θέματα μπορεί να έχουν υπάρξει αλλά παιδιά αυτό με τη Σελήνη και οι πεποιθήσεις ότι δεν έχουμε πατήσει εκεί μάλλον γελοίες είναι!!
  3. Δες αυτο και πες μου αν ειναι εντυπωσιακο αυτο που κανει ο M3 MAX σε σχεση με τη mobile 4090 οσον αφορα την καταναλωση και τη unified memory σε λαπτοπ ιδιας αξιας. Γι αυτο ακριβως εχουν απειρο μελλον οι ARM. Γιατι οι επιδοσεις σε συναρτηση με την καταναλωση ειναι σε διαστημικα επιπεδα. HINT: Δες ειδικα το σημειο που συγκρινει το optimized game και για τα 2 μηχανηματα Resident evil village. Και μετα την επεξεργαστικη ισχυ οπως και το τη γινεται οταν βγαλεις το βυσμα τησ φορτισης απ το windows laptop.
  4. Προσωπικά λέω μακάρι να το πετύχει. Γιατι μετά θα ακολουθήσουν και οι developers και πιστεύω ότι θα έχουμε το επόμενο next big thing για το gaming σε pc. Άσε που μετά και τα MacBook θα πάρουν σοβαρή υποστήριξη από gaming developers. θα ανοίξει και άλλο η αγορά!! Δε λέω ότι σε μια νύχτα θα ξεπεραστεί το τωρινό format. Αυτό θα πάρει χρόνια. Απλα αν πετύχει τη συνταγή θα έχουμε ένα πολύ υποσχόμενο μέλλον!!
  5. Τρελό.. Άπειρες δυνατότητες. Εγώ που μ αρέσει και μόνος μου να καταναλώνω περιεχόμενο είναι απίστευτο. Θελω να δω πως θα εξελιχθεί και μέχρι την επίσημη διάθεση. Οποιος έχει την δυνατότητα νομίζω πως δεν έχει αντίπαλο το συγκεκριμένο. Παντα θα υπάρχει και η αντίθετη γνώμη φυσικά. Προσωπικα νομίζω πως το συγκεκριμένο θα πάει το home «personal» theatre σε άλλο τρελό level με την ανάλυση και τον ήχο του. Για μένα είναι win win το συγκεκριμένο και potential buy. Η τιμή δε για τα specs του είναι κάπως δικαιολογημένη. Αν ήταν πιο κάτω θα μιλάγαμε για τρελή επανάσταση.
  6. Μια χαρά θα το κάνει. Δεν είπα τυχαία για το rog ally πιο πάνω. στα 1080p παίζει hogwarts legacy έστω και στα low settings άνετα ενώ φουλ pc μπορεί να θέλει την 20πλασια. Ολα γίνονται με τον κατάλληλο επεξεργαστή και τσιπ γραφικών. Το αποδεικνύει και το steam deck με τα 15w αλλά και το ally που παρεμπίπτοντος παίζουν και παιχνίδια του PS4-5 που έχουν έρθει στο steam.
  7. Aν ειναι να παιζει και PS5 παιχνιδια στα 720p δε με νοιαζει ας εκανε και 700 ευρω και στα 30W με 2-3 ωρες αυτονομια και ας ειναι στη αγορα απεναντι στο ROG Ally. Οτιδηποτε πιο πανω σε τιμη θα ηταν αυτοκτονια ετσι κ αλλιως. Αυτο που εβγαλε ειναι αστειο απλα..
  8. Εγω ειμαι πιο σκληροπυρηνικος απο εσενα. Καντο stand alone και ασε το να παιζει τα παντα απο ps στα 720p. Και 500 εδινα. Χαλαρα.. Τωρα ειναι σα να μην παρουσιασε τιποτα ειναι για εμενα. Δεν εχει λογο υπαρξης.
  9. Sure sure.. Που λενε και στο χωριο σου!!
  10. Στις ελληνικές εταιρείες το έχω συναντήσει και εγώ οι φιλιππινεζοι να τυγχάνουν καλύτερης αντιμετώπισης απ τους Έλληνες. Anyway κάποια πράγματα αλλάζουν αλλά παίρνουν πολύ καιρό. Προσωπικα δεν έχω μετανιώσει για τη δουλειά που κάνω. Υπάρχει ανταμοιβή. Το πρόβλημα είναι οι συνθήκες. Με το που μπαίνεις μέσα θες 2-3 βδομαδες να συνηθίσεις. Όχι τη δουλειά. Την έλλειψη παροχών όπως είναι το Ίντερνετ. Παραγματικα λες και γυρνάς πίσω σε άλλες εποχές. θα φτιάξει κ αυτό που θα πάει. Αλλωστε τα πρώτα 100 χρόνια λένε είναι δύσκολα. Μονο ο ελον θα μας σώσει.. 😂😂
  11. ΕΙμαι 37 και ταξιδευω απ τα 18. Εχω αλλαξει μερικες εταιρειες. Ολες τα ιδια ειναι. Καποιες υπερεχουν εδω και καποιες αλλες εκει. Οταν ομως φευγεις και μπαινεις σε ενα καραβι του οποιου οι επικοινωνιες ειναι στο 1/100 απο οτι εχω στο σπιτι μου, οταν δεν υπαρχει γιατρος μεσα παρα μονο τηλεφωνικη υποστηριξη, οταν πλεον με ολο αυτο που εχει γινει δε μπορεις να βγεις να ξελαμπικαρεις παρα μονο μια που μπαινεις και μια που βγαινεις. Πες μου μια εταιρεια που να μην ειναι κρουαζιεροπλοια αλλα να μεταφερει φυσικο αεριο ή πετρελαιο που δεν εχει αυτα τα θεματα και εγω παω χτες.. Ολες στα χαρτια συνεργατες μας βλεπουν. Στην πραξη ομως?? Αλλο πως σου φαιρονται κατ ιδιαν και αλλο τι σου προσφερουν μεσα..
  12. Το προβλημα οσων ειμαστε στη θαλασσα ειναι η καλυψη και δευτερευοντως η ταχυτητα. Οι εταιρειες ως επι των πλειστον βαζουνε καποιο πακετο δορυφορικου ιντερνετ για να δικαιολογουν τη συμβατοτητα τους με τους διεθνεις κανονισμους και οχι για τα ματια και την αβεση των πληρωματων. Εμεις ειμαστε πολιτες δευτερης κατηγοριας με το που φευγουμε. Ρωτα και μενα που ειμαι στο ειρηνικο και για να μιλησω στο τηλεφωνο πρεπει σε 5 λεπτα να με κοψει 3 φορες και η μιση συζητηση να ειναι σ ακουω μ ακους. Φιλικα θα σου πω οτι για να εχουν οι ναυτικοι τετοιο μισθο το καραβι βγαζει τα 50πλασια τον μηνα και ως συγχρονες εταιρεις οι ναυτιλιακες κοβουν παροχες απο οπου βρουν με αποτελεσμα μονο ο μισθος να ειναι καλυτερος απο εναν στεριανο. Σε ολες τις υπολοιπες παροχες στη ζωη του ενας στεριανος κανει ζωαρα σε σχεση με ενα ναυτικο στο καραβι. Αυτο γτ οπως και εσυ ολοι επικεντρωνονται στο μισθο χωρις να ξερουν οτι ο αλλος μεσα τρωει σκατα ή επικοινωνει με την οικογενεια του καθε σαββατο με το ζορι λογω σηματος. Οποτε οχι δεν τον λυπομαστε τον κακομοιρο τον πλοιοκτητη που δεν τον βγαζουν τα κουκια. Bottom line γι αυτο οποτε ακουω space X και starlink εχω τα αυτια μου τεντωμενα. Μπας και τουλαχιστον επι πληρωμη φτιαξει η επικοινωνια μας μεχρι να γερασουμε και βγουμε στη συνταξη. Ολα αυτα το 2023 εν τω μεταξυ. Καταντια να μπαινεις σε καραβι τη σημερινη εποχη και να γυρνας 25 χρονια πισω σε παροχες.
  13. Δεν ειναι καθολου value με την εννοια πως οτι παιζεις εκει το παιζεις και αλλου χωρις να παρεις καθολου το steam deck. Δεν εχει δικα του παιχνιδια ετσι ωστε να πεισει και τους απιστους που λενε.
  14. 1. Μα και εγω τα παιζω ολα.. Η διαφορα μας ειναι οτι δεν εχω παρει την νταλικα.. 2. Ειπα για motion controls σε αλλα games 3. Την εχω δει την κονσολα και την εχω πιασει οπως και την απεριψα και οχι λογω κοστους.. Δεν εχει καλυτερο grip απ το switch. ΑΝ εχεις φροντισει να παρεις περιφερειακα. 4. Εχεις κονσολα που δεν εχει κατι δικο της απο software. Παιζει αποκλειστικα παιχνιδια που βρισκεις αλλου να τα παιξεις και δεν ειναι καθολου μα καθολου value 4 money, επισης η μπαταρια ειναι σκατα. Οποτε περι ορεξεως ναι και καταλαβαινω τη gadgetoπαρορμηση να το παρει καποιος αλλα μεχρι εκει.. Δε προσφερει τιποτα καινουριο ετσι κ αλλιως. Και αυριο να εξαφανιζοταν δε θα το καταλαβαινε κανεις.
  • Δημιουργία νέου...