Προς το περιεχόμενο

txcellas

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.923
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

14.436 προβολές προφίλ
  1. Πω ρε φιλε ποσα χρονια οταν παιζαμε half life φορτωνε αυτος με τη βανα στο ματι.. Νιωθω σα να ειδα παλια μου φωτογραφια!
  2. Οι τράπεζες είναι καρτέλ.. ότι θέλουν κάνουν και δε δίνουν και λογαριασμό σε κανέναν.
  3. Τι θα γινόταν άραγε αν στέλνανε και σήμερα ένα τέτοιο διαστημοπλοιο με τη σημερινή τεχνογνωσία; Που θα ήταν σε 40-50 χρόνια. Τα τσιπ των σημερινών κινητων είναι πολλές φορές πιο δυνατά και δεν μας αρκούν..
  4. Καλύτερα μην κρατήσεις τα παιδιά αν τα πιάσεις εκείνη την ώρα που θα έχουν πετάξει γιατί μπορεί εύκολα να γίνει χειρότερα. Βάλε κουκούλα και πήγαινε..
  5. Όχι δυστηχως δεν είναι αυτό αν και μοιάζει. Ήταν περισσότερο σαν βιβλίο. Δεν άλλαζαν τα καρέ της εικόνας όπως αυτό το παιχνίδι που είπες. Ηταν σταθερή εικόνα σαν PowerPoint ενα πραγμα και απλά έψαχνες για στοιχεία. Ο κερσορας-Ματι μπορεί να ήταν και άλλο χρώμα αλλά έχω την εντύπωση ότι ηταν κόκκινο.
  6. Παιδιά ψάχνω ένα παιχνίδι εδώ και πολλά χρόνια και δεν έχω καταφέρει να το βρω όσο και να έψαξα και έχω απογοητευθεί αν μπορείτε να βοηθήσετε. Ήταν αρχές του 2000 (1998-2003 χοντρικά) όπου είχαμε πάρει το πρώτο μας pc το οποιο ειχε ένα παιχνίδι προεγκατεστημενο (ισως και απο cd περιοδικού να ηταν) Τι θυμάμαι. Ο χαρακτήρας ήταν πρώτου προσώπου και έπαιζες με τον κέρσορα όπου ο κέρσορας ήταν ένα μάτι κόκκινο. Έψαχνες σε ένα κάστρο για διάφορα κρυμμένα σημάδια και συνδυάζες διαφορά αντικείμενα όπου χρειάζονταν στη συνέχεια του παιχνιδιού. Νομίζω ότι ήταν σε ένα κάστρο το όλο παιχνίδι ή σε ένα λαγούμι μέσα με κεριά και πίνακες. Δεν ήταν δράσης, απλά έψαχνες σε τοίχος και οτιδήποτε υπηρχε στο δωμάτιο που βρισκόσουν. Η μουσική του ήταν πολύ χαρακτηριστική και αν θέλετε μπορώ να το σφύριξω σαν μουσική. Έχω δει δεκάδες video με ρετρό παιχνίδια pc και δεν κατάφερα να το βρω και πλέον σκέφτομαι μήπως ήταν όλα στο μυαλό μου.. 😅😅 Υ.Γ. Η μουσική ήταν απαλή μονοφωνική σα να έπαιζε αρπα
  7. Έχει και Πομακους από πάνω.. άστα να πάνε! Χαβαλέ κάνω εννοείται.
  8. Δε νομίζω ότι ιδρώνει το αυτί από ευρωπαϊκά δικαστηρια η Ελλαδαρα μας.. Από το 2014 υπάρχει απόφαση του Στε για παράνομες περικοπές και μέχρι σήμερα από ότι ξέρω δεν έχει αλλάξει κάτι..
  9. Πρόσφατα στο τικ τοκ είδα μια αστυνομικό από την Δ.Α. ΣΕΡΡΩΝ να λεει ότι έχουν φύγει όλοι οι βυσματιες για Αθήνα και παίρνουν ένα καρο λεφτά. Για να βρουν το βύσμα πήγανε σε γνωστό πολιτικό της πόλης τους όπου μάλλον του δώσανε το οκ για ρουσφέτια και συνειρμικά έφερα στο μυαλό μου στις πρόσφατες εκλογές ποιον έβγαλε πρώτο σε σταυρούς η Μακεδονική πόλη παρολη την έντονη κοινωνική κατακραυγή και σιχάθηκα..
  10. txcellas

    Εν κινησει

    Η βρισε τον από μέσα σου..
  11. Μετα απο 1 χρονο ληγει αυτη η ''προσφορα'' και γινεται κανονικο καρτοκινητο ειχανε πει. Τωρα μεχρι του χρονου εαν ξαναβγαλουν κατι..
  12. txcellas

    Τι σε ξεδιψά πιο πολύ;

    Ανεβάζω και εγώ αυτή την παλιά εκπληκτική διαφήμιση της Adidas
  13. txcellas

    Τι σε ξεδιψά πιο πολύ;

    Πιες νερό με ηλεκτρολύτες!
  14. txcellas

    Επιστολικη Ψηφος

    Καλησπερα σε ολους!! Μολις εκανα αιτηση για Επιστολικη Ψηφο για τις ευρωεκλογες τωρα τον Ιουνιο. https://epistoliki.ypes.gov.gr/login Απο οτι ειδα εχει διορια μεχρι τελη Απριλιου. Εχω μια ερωτηση αν ειχε καποιος γνωση απο παλαιοτερα η γενικα γνωριζει. Μας στελνουν το φακελο με τα ψηφοδελτια στη διευθυνση που δηλωσαμε και μετα για να τα παραδοσουμε πισω συμπληρωμενα πηγαινουμε καπου σε καποιο εκλογικο κεντρο ή ερχονται παλι απο την ιδια διευθυνση για να τα παραλαβουν; Δεν ανεφερε κατι! Επανέρχομαι, το Ai έδωσε την απάντηση..
  15. Εγώ που το χρησιμοποιώ για backup σε σκληρούς από τότε που πήρε την κάρτα (λιγότερο από μηνα) έχω κατεβάσει 3,4tb. Από τις 12 το βράδυ μέχρι τώρα έχω κάνει restore 121gb και συνεχίζει. Πότε δεν είχα κάποιον κόφτη η περιορισμό ταχύτητας! Όλα αυτά στην Ελλάδα πάντα και όχι εξωτερικό.
  • Δημιουργία νέου...