Προς το περιεχόμενο

SilverMachine

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.139
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    3

3 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

9.711 προβολές προφίλ

SilverMachine's Achievements

  1. Για εσενα κ ισως εμας. Για την Μετα ειναι επανασταση. Αυτα που ερχονται στο χωρο του 3D σε λιγο καιρο θα αλλαξουν την ζωη κυριολεκτικα. Τωρα γινεται η "εισαγωγη" μας, μπαινουμε στο χωλακι. Μας το παρουσιαζουν ως παιχνιδι. Λιγο να διαβασεις θα δεις οτι εκει θα καταληξουν ολα. Στο τρισδιαστατο κυβερνοχωρο θα γινονται ολες οι εργασιες με το κρατος, ολη η εκπαιδευση, οι περισσοτερες προπονησεις/αθλητισμος, το dating σχεδον εξ ολοκληρου, μεγαλο κομματι του σεξ, οι εκλογες εξ ολοκληρου, οι αγορες, η ενημερωση, οι τραπεζες, η επικοινωνια, οι φιλιες μας, οι σχεσεις, κοματι της οικογενειας, η θρησκεια, τα παντα. Αυτα τα σκεφτονται εδω κ χρονια. Νομιζεις ο φρικαλεος ο Ζουκ ετσι απλα επενδυει τα δις?? Ολα τα επαγγελματα θα μεταφερθουν στον κυβερνοχωρο κ καπως ετσι θα ερθουν κ οι περικλειστες "πολεις των 15 λεπτων" (που τα σχεδια εχουν κατατεθει στα Ηνωμενα Εθνη), απ τις οποιες αν δεν εχεις κανει τις ενεσουλες σου δεν θα εχει την αδεια να βγεις. Μαλιστα, στα σχεδια ειναι να χρειαζεται να αγορασεις κ ψηφιακο σπιτι, μεταφορικο, ρουχα κλπ κλπ, οπως κ στην ζωη την κανονικη. Στον κυβερνοχωρο αλλοι θα ειναι "free to play" κ αλλοι θα εχουν αγορασμενα "perks" (οπως παντα) κ θα εχουν αβανταζ. Αλλοι θα εχουν απλους λογαριασμους (ζωης) κ αλλοι premium.... Αυτη την στιγμη ειμαστε ακομα στο αρχικο σταδιο. Καλα καλα δεν εχουν αρχισει οι πραγματικες πανδημιες, αλλα κ η τεχνολογια δεν "τσουλαει" ακομα στον πολυ τον κοσμο. Καποια στιγμη στο κοντινο μελλον ολα αυτα θα αλλαξουν. Μπορει δυο πανδημιες πιο κατω, καποια τεχνολογικα αλματα στο ΑΙ κ 3D, ισως κβαντικοι σερβερ εξυπηρετησης/ παρακολουθησης πολυ κοσμου... Ερχονται παντως. Οι ιδιοι το συζητανε σε συνεντευξεις. Ψιλαφιζουν τις αντιδρασεις να καταλαβουν αν θα χρειαστουν πολλες διαφημισεις/ κουτοχορτο, μη φανταστεις τιποτε αλλο. Αρα μη το βλεπεις σκετα ψυχρα ως συσκευες μονο. Ειναι ολοκληρη προσπαθεια απο πισω, με πολλες πτυχες. Μονο την κοινωνικη διασταση να φανταστεις (οτι γινεται προσπαθεια μιξης υπαρκτου με φανταστικο, με απωτερο σκοπο να μεταφερθουμε αποκλειστικα στο μη-υπαρκτο για ολες μας τις δουλειες), ειναι κατι ανυκουστο στην ιστορια του ανθρωπινου γενους. Κ ολα θα ερθουν απλα κ ομορφα. Βολεμενα. Οπως ελεγε κ το παλικαρι (δεν θυμαμαι που το ειχα διαβασει), θα σου δινουν επιδομα 2 χιλιαρικα να βαλεις το τσιπακι. Ξερεις εσυ κανεναν που θα ελεγε οχι??? Ουτε σαταναδες θα ερθουν, ουτε διαδηλωσεις θα γινουν, ουτε εμφυλιοι. Ενα κουμπι θα πατησουν κ τελειωσε η ιστορια. Ολοι μας ευχαρηστημενοι θα παρουμε τα μαρουλια, θα χαμογελασουμε με την απιστευτη εξυπναδα μας κ θ αγορασουμε το καινουργιο gaming κρεβατι, στο οποιο θα περναμε 16 ωρες την ημερα φορωντας τα ματζαφλαρια.
  2. Οκ. Εγω μιλησα για την κοινωνια γενικοτερα. Οχι δεν συμφωνω, οπως προειπα. Αν περιμενουμε να βγαλουν 200 οπλα μεχρι να παρουμε 3 εφευρεσεις κ μεις.... η θα εχουμε πεθανει πρωτα απο καρκινο, η θα εχουν σκασει πυρηνικα. Αλλα αυτο ειναι προσωπικο μου πιστευω. Δεν με ενδιαφερει να το παρεις, να το πιστεψεις, να το καταλαβεις. Ετσι κ αλλοιως, οτι κ να λεμε το συστημα δεν αλλαζει. Το μονο που με ενοχλησε ηταν η ΠΑΝΗΛΙΘΙΑ προσπαθεια ωραιοποιησης κ συγκαλυψης.... Οχι μονο κανουν οτι τους κατεβει, οχι μονο το κανουν πισω απ την πλατη μας (γιατι με μια ανακοινωση καθε 100 χρονια δεν παιζει να γνωριζουμε κ πολλα), οχι μονο δεν φροντιζουν τους ιδιους τους πολιτες τους (βλεπε Χαβαη που τους αφησαν στο δρομο με $700 η καθε οικογενεια), αλλα μας παρουσιαζουν μια χαζη δικαιολογια, που ουτε ΚΑΝ κουραζονται να την γραψουν σε ενα αρθρο της προκοπης!!! ΛΟΛ!!! Δλδ ποσο πιο ξεφτυλα..... Για ποσο πια σερφς μας εχουν.... Τωρα αυτο ειναι η προσωπικη μου αποψη. Εσυ εχεις την δικια σου. Δεν με ενδιαφερει να σε πεισω. Το αρθρο ειναι για τα μικροσκοπια, ΟΧΙ για το αν συμπαθεις ατομα σαν εμενα. Απλη υπενθυμιση.
  3. Τα παντα τζαμπα!!! Αν θελουν οι εταιριες λεφτα ας βγαλουν απ τις διαφημησεις. Ουτε πενταρα στα σκουπιδια τους. Ακομα καλυτερα--->> ΜΗ βλεπετε τιποτα!! Αντι του πολτου ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΒΙΒΛΙΟ !!! Γραψτε τις αμερικανιες εκει που δεν πιανει μελανι κ καλιεργηθειτε αντ αυτου!! (ξερω, μεγαλωσα πολυ για να τα λεω αυτα, αλλα αληθεια δεν ειναι?? ολο τ αναβαλουμε κ στο τελος ξεμενουμε κ@φροι)
  4. Δεν νομιζω οτι ειναι θεμα ορασης. Πολυ απλοικο να φταιει παντα αυτος που κοιτα. Αναιρει την εννοια του αυτοπτη. για φαντασου να πας στο δικαστηριο, να πεις "ναι τον ειδα να πυροβολει" κ να ακουσεις απ τον δικαστη "αν αφαιρεσεις το πιστολι θα μεινει ενας ανθρωπος με συναισθηματα. Ετσι ειναι παντα, καποιοι βλεπουν κατι μεταλικο κ μιλανε για πιστολια". Δεν νομιζω οτι υπαρχει κυβερνηση, η πολυεθνικη που να εχει τετοιο παρελθον ωστε να δικαιολογειται ο οποιος εφησηχασμος. Φυσικα οι αποψεις μπορει να διαφερουν... Ετσι κ αλλοιως, το αρθρο εμφανεστατα εχει παραλειψεις. Επεται συνεχεια.
  5. Κατι δεν μου παει καθολου καλα με τα παντρολογηματα ολων αυτων των κανονικα ξεμπαρκων "εταιριων"..... Πολυ μπλεκει τα μπουτια της η Αλφαμπετ παντου. Απο διπλα κ μικρομαλακη με τα φαρμακα κ τα εμβολια. Παραδιπλα Αμαζον κ Μετα. Σε πορεια LGBTQ χορηγος η Lockheed martin κ διαφοροι με πολυχρωμα μαλια να κραταν πανο της στο κεφαλι της πορειας. Μιστυκες Υπηρεσιες να συνεργαζονται με σοσιαλ για φυμωση γνωμης. Υπουργεια να παιρνουν δεδομενα απο εταιριες για προβλεψη εκλογων κ κατευθυνση προτιμησεων. Ανακοινωσεις πανδημιων πριν καν εμφανιστουν. Ολα να τα χειροκροτα/ επιδοτει/ συμφωνει η κυβερνηση..... Ολοι μαζι αγαπημενοι, κοινωνικοι φορεις, πολυεθνικες, ενοπλες δυναμεις, κυβερνησεις, μη κυβερνητικες, σοσιαλ, μισθοφοροι, υπηρεσιες πληροφοριων, καλιτεχνες, ολα ενας περιεργος "δημοκρατικος" αχταρμας για το καλο μας (παντα)... Τελος παντων τι να πω......
  6. Ναι αλλα ειδες τι λεει?? Το κοστος θα ειναι τετοιο που ελαχιστες μοναδες θα μπορουν να το παρουν. Με λιγα λογια, ο στρατος σε συνεργασια με την Αλφαμπετ φτιαξαν ενα σουπερ ντουπερ ΑΙ μικροσκοπιο που θα το χρησιμοποιουν ποιος ξερει γιατι, κ ισως καποτε κ κανα νοσοκομειο.... Ενταξει, αλλα γιατι το παρουσιαζουν ως ιατρικη ερευνα? (φιλοσοφικη ερωτηση, γνωστη απαντηση)
  7. Ρε παιδια, ειμαστε τυφλοι, εγω δεν ξερω να διαβαζω, πεφτει πολυ "σκονη Λευκου Οικου" κ δεν κανουν πραγματα ρεγιστερ.... τι γινεται τελος παντων κ περνανε τοσες ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ κατω απ την μυτη ολονων χωρις να τρεχει καστανο?????????? Λεει το κειμενο- Η Google, σε συνεργασία με το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ χωρις να λεει ΠΟΥΘΕΝΑ γιατι συνεργαζονται η Alhabet με το DOD !!!!! Που κολαει το Υπουργειο Αμυνας των ΗΠΑ σε μικροσκοπιο που ειναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για καρκινοπαθεις?? Τοσους καρκινοπαθεις εχουν πια οι ενοπλες δυναμεις που αποφασισαν να συμετασχουν σε ερευνα κ αναπτυξη ιατρικων μηχανηματων?? Κ το καλυτερο--> Ενω το λεει δυο-τρεις φορες φατσα καρτα, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν αναρωτιεται τιποτα!! Ολα καλα κ οπως θα επρεπε!! λολ... Σαν να μην φτανει αυτο ομως, ερχεται κ το δευτερο περιεργο--> το "μικροσκοπιο" θα εργαζεται σε πραγματικο χρονο, σε χαρτες θερμοτητας (!), χαρτες οριων αντικειμενων, θα δουλευει με ολες τις προυπαρχουσες συσκευες κ θα διανεμηθει μεσω στρατιωτικων καναλιων!!! What?? Απο ποτε οι συσκευες ιατρικων εργαστηριων πανε στα εργαστηρια με humvee?? Κ αυτα που λενε οτι θα κανει περισσοτερο μου θυμιζουν αναλυση πεδιου μαχης απο καμερα UAV παρα εργαστηριο. Αλλα τι ξερω εγω... Τι λενε κ τα παιδια?? Ησυχια απολυτη.... Αλλα λες να ηταν μονο αυτα τα δυο? Ελα κ ενα τριτο--> Η Alphabet δεν συνεργαζεται για το μικροσκοπιο με το DOD !! NO!! Υπαρχει ολοκληρο τμημα του Υπουργειου (Μοναδα Αμυντικης Καινοτομιας, οπως γραφει το αρθρο) που εχει ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ για καποια χρονια κ οχι μονο στα μικροσκοπια, αλλα ΑΙ κ παει λεγοντας!! Ρε, λες να μη διαβασα καλα?? Η Google τεχνιτη νοημοσυνη, μικροσκοπια, θερμικοι χαρτες κ ευρεση οριων αντικειμενου με το ΥπΑμ των ΗΠΑ?? Ονειρευομαι?? τα παιδια? Παλι απολυτη ηρεμια.... Μονο χαρμοσυνες ευχες κ τι ωραια που ειναι η τεχνολογια. Οκ I guess... Κ εκει που λεω ηρεμησα, μαλλον δεν εχω κοιμηθει κ χρειαζομαι υπνο, να σου κ το τελευταιο--> Η Google ειναι σημαντικο να επενδυει στην υγεια γιατι συμφωνα με τον WHO θα εχουμε 15 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ελλειψεις σε εργαζομενους στον αντιστοιχο τομεα !!! WTF!!!!! K θα πει καποιος, ε, ενταξει κ τι εγινε? Μα, για να χρειαζομαστε ΤΟΣΑ ατομα ΑΚΟΜΑ παει να πει οτι τι ερχεται????? ΤΙ ???? (το αφηνω στα καλα παιδια της αγορας εδω, σε τεχνολογικο φορουμ ειμαστε ετσι κ αλλοιως, οποτε... ναι...) Αλλα τιποτα? Κανενας? Μονος μου τα διαβαζω αυτα??? Μαλλον.
  8. Καμια σχεση. Εγω σου εβαλα τις τρεχουσες τιμες στην πατριδα που ασχολουνται με τετοιες επεμβασεις. Υπεθεσα οτι αυτοι που εχουν ζημαρι για να πανε, δεν ψαχνουν μεταχειρω ηλεκτρονικα στο ινσομνια. Μαλλον δεν ασχολουνται καν. Κ σου εβαλα λινκ. Για να μην κουραζεις τα δαχτυλακια σου να γραφεις πραγματα που για την συντριπτικη πλειοψηφια στο ελλαδισταν προκειται να ειναι ονειρα θερινης νυχτας. Δεν ειπα τιποτα απ αυτα που εσυ νομιζεις οτι εννοω. Επαφιεται το ζητημα στις αντιλυπτικες σου ικανοτητες, οπως καταλαβαινεις..... Φιλε μου σορυ αλλα κανεις μεγα λαθος. Οταν μιλαμε για ΔΑΙΜΟΝΕΣ το ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ δεν ειναι τυχαιο επιθετο!! Οταν δαιμονοποιεις ναι, προβαλεις ολες τις ευθυνες αδικως, αλλα γιατι ΑΔΙΚΩΣ?? Γιατι δεν συμβαινει κατι στην πραγματικοτητα, η συμβαινει κατι που δεν μπορεις να καταλαβεις, η κατι που επαφυεται στην τυχη. ΟΠΟΤΕ κ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΕΙΣ το γεγονος/αποτελεσμα. Γραφει "μεταφυσικο" ΑΚΡΙΒΩΣ για να ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ολα αυτα που λες εσυ κ ακομα περισσοτερα. Γι αυτο χρησιμοποιει την λεξη αυτη. Τα λεξικα επι των λεξεων ΔΕΝ χρησιμοποιουν ουτε τυχαιες εξηγησεις, ουτε τυχαιες εκφρασεις. Καθε μια απαντηση που βλεπεις εχει περασει συσκεψη ολοκληρη (ειχα φιλους σε μεταφραστικο γραφειο κ σου λεω). Παρακατω το τραβας κ λανθανεις καθαρα. ΟΧΙ το "δαιμονοποιω" ΔΕΝ ειναι "κατηγορω", ουτε "στοχοποιω", γιατι μπορει να χρησιμοποιηθει πολυ διαφορετικα. ΔΕΝ ειναι συνονυμα, ΑΡΑ δεν γινεται να γινει αντικατασταση κ να δωθει η so simple εξηγηση που δινεις. So simply STICK TO THE DEFINITION. Κ για να σταματησει καποια στιγμη η παλινδρομικη κινηση (γιατι στην τελικη βγαινουμε εκτος, ειτε δαιμονοποιουνται τα τσιπακια, ειτε οχι)-- https://www.lexigram.gr/lex/enni/δαιμονοποίηση#Hist0 Διαβασε σε παρακαλω, να δεις οτι κ εδω αναφερεται σε σαταναδες κλπ κ μαλιστα λιγακι καλυτερα απο wiki. Σε ξαναπαρακαλω-- αν θες να μιλαμε για τα ατομα μας ΣΤΕΙΛΕ ΠΜ !!!!
  9. Μπουαχαχα.... https://www.mastsurgical.com/blog/most-expensive-surgical-procedures Αυτοι που εχουν μεταξωτα βρακια δεν γραφουν στο ινσομνια ευγενικε ελληνοφωνε φιλε. Μεταξυ μας μεταξα 😉. Btw επ αυτου του συγκεκριμενου ουτε εγω διαφωνησα. 😝
  10. Κ που μου τα λες αυτα τι κερδισες?? Εβγαλες κατι?? Πληρωθηκες?? Τι μου τα λες??? Ξοδεψα σελιδες μονο για να πω να με αφησετε στην ησυχια μου κ συ μπαινεις να πεις ΤΙ??? λολ...... Το θρεντ ειναι "δοκιμες για εγκεφαλικα εμφυτευματα" φιλε. Ξερεις ελληνικα?? Γραψε κατι για το θεμα σε παρακαλω. Εσυ που εισαι υγειης κ μπορεις να ξεχωριζεις ποιος εχει διαταραχες κ ποιος οχι.
  11. Η αληθεια ειναι οτι την συντμηση την εκανα για οικονομια χωρου. Καθως την εκανα, κυριολεκτικα κατα τυχη, συνεπεσε να δω (τοτε το ειδα) οτι με την λεξη "ειρωνια" ξεκινησες οτι γραφεις κ με την λεξη "ειρωνια" τελειωσες. Μου φανηκε αστειο κ... ειρωνικο (!!!) κ το τονισα. Ολα τ αλλα που ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ειναι μονο στην ΦΑΝΤΑΣΙΑ σου. Τοσο απλα. Βλεπεις, το τραγικο λαθος που κανεις (κ συ κ η "παρεουλα") ειναι οτι ξεκινας σωστα λεγοντας το τι πιστευεις (εκπροσωποντας τον εαυτο σου κ την γνωμη σου, οπως ειναι το σωστο) κ μετα προχωρας να "επεξηγησεις" οτι περιεργα νομιζεις για εναν ανθρωπο που σου γραφει απο καπου αλλου στον πλανητη κ που δεν εχεις την παραμικρη ιδεα ποιος ειναι κ το μονο που γνωριζεις ειναι πεντε αραδες που σου εγραψε πανω σε ενα ασχετο θεμα. ΕΚΕΙ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ. Σου ξεχωρισα ακριβως το σημειο που ξεφευγεις κ κανεις αυτο το λαθος στο μηχανισμο σκεψης σου. Γιατι το κανεις? Δεν ξερω, καλο να το ψαξεις κ να βελτιωθεις (φιλικα στο λεω). Εδω τι θες να σου πω?? Εσυ ο ιδιος αλλα διαβαζεις, αλλα καταλαβαινεις.... Αφου ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ σε μεταφυσικη, ειναι φυση ΑΔΥΝΑΤΟΝ να δαιμονοποιω ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ φιλε μου..... Τι αλλο να πω?? Πως αλλοιως να το εκφρασω?? Σε τι γλωσσα??? Εσυ ο ιδιος δεν καταλαβαινεις τι μου κανεις quote??? Δλδ εισαι τοσο μεσα στο να μου αποδειξεις "το λαθος μου" που δεν καταλαβαινεις οτι ο ορισμος που μου δινεις απλα υπογραμμιζει αυτο που σου λεω??? Φυσικο επακολουθω βεβαια, γιατι την γλωσσα την χειριζομαι πολλα χρονια κ γνωριζω τι ειναι η δαιμονοποιηση καλυτερα απο εσενα, απ οτι φαινεται.... Η τουλαχιστον, δεν μου ξεφευγουν λεξεις οταν διαβαζω ορισμους. Εσυ πες μου. Αφησα απο κατω την "εξηγηση" σου, για να δεις το projection που κανεις- Εσυ ο ιδιος κανεις λαθος στον ιδιο τον ορισμο που μου δινεις (!!), τον παραθετεις (!!), κ μπροστα στα ιδια σου τα ματια (!!) την ωρα που πληκτρολογεις (!!) ξανακανεις το ιδιο λαθος στον ιδιο τον ορισμο που δινεις (!!!!) κ τα φορτωνεις σε μενα (!!!!!). Κ ολα αυτα σε μια παραγραφο.... ΟΧΙ φιλε Clytoceyx, ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ το "δαιμονοποιω" σε συζητησεις χωρις αναφορα σε θρησκειες!! Ψεματα/λαθος!! (επιλογη σου). Κ αν θες να το κανεις, τοτε το ΤΟΝΙΖΕΙΣ απο πριν οτι θα το πεις με καποιον αλλο τροπο. Κ για του λογου το αληθες να σου κανω εγω quote τωρα απο τα ατομα που εγραψαν πριν απο σενα, που ΞΕΚΑΘΑΡΑ μιλανε για θρησκευτικα πιστευω (ο σεβασμος στην ανεξηθρησκεια γραμμενος εκει που δεν μπαινει ο ηλιος, φυσικα!! απ την πολυ δημοκρατια!!! μαλιστα εδω προχωραμε κ στην "επεξηγηση" κ για παλαιοτερες γενεες!!!)---> Αλλα κ ο επομενος αμεσως μετα--> Αρα, κ αφου σου δειχνω ξεκαθαρα, νομιζω, το σαθρο του συλλογισμου σου, να σε ρωτησω (δικαιωματικα, μια κ με κατηγορεις σε προσωπικο επιπεδο)-- που με ξερεις, ποτε σου ειπα ποιον Θεο λατρευω κ απο που κ ως που το κολλας σε κουβεντα για εγκεφαλικα εμφυτευματα???? Τρελαθηκαμε εντελως???????? (φυσικα, μια κ εκανα quote κ τα αλλα τα παιδια, αναφερομαι κ σε αυτους-- δεν θελω απαντηση, απλα για να ξεκαθαριζουμε τι λεμε). Βλεπεις, κ προσπαθησε να κατανοησεις τι σου λεω, δεν εχουμε πραγματικη διαφορα σε θεματα εμφυτευματων. Εκει προσπερασες αυτα που ειπα με ελαφρα πηδηματακια. Το προβλημα που εχετε κολησει ειναι ο τροπος "που σκεφτονται καποιοι"!!!!! Δεν καθησε κανενας να εξηγησει τι τεχνολογικα δεν κολα σε αυτα που λεω εγω, η το αλλο παιδι. Απλα γινεται (αυτο που επιτυχημενα εξ αριστερων λεγεται) "επιθεση χαρακτηρα"!! "Εσυ δεν ξερεις τι λες, Εσυ δαιμονοποιεις, Εσυ εχεις μεινει πισω, Εσυ κλωτσας το πετσι, Εσυ με τους προγονους που δαιμονοποιουσαν σαν εσενα, Εσυ, Εσυ, Εσυ". Αυτο ομως ουτε επιστημονικο επιχειρημα ειναι, ουτε μορφη διαλογου, ουτε σκοπευει σε οποιαδηποτε αλλη καταληξη εκτος της φοιμωσης. Θα σε παρακαλουσα λοιπον, εντελως φιλικα, αν θες να συνεχισουμε την συζητηση, να αφησεις το ατομο μου, τα πιστευω μου, την θρησκεια μου κ την ηλικια μου, στην ησυχια τους κ να μου παραθεσεις (αν θες) τεχνολογικες λεπτομεριες στις οποιες μπορει να κανω λαθος, κοινωνικες πτυχες που μου εχουν ξεφυγει, πολιτικες γνωμες που θα εμπλουτιζαν το μυαλο ολων μας. Αν θες ξαναλεω. Δεν μιλαω για τους "ταμιες" φιλε. Για τον Ιλονα μιλησα κ τους περιξ αυτου. Τους "εχοντες κ κατεχοντες". Δεν μιλησα ουτε για επιστημονες, ουτε για σουπερμαρκετ. Εσυ πρωτοανεφερες "υπαλληλους", οχι εγω. Παραδειγματα δεν χρειαζονται αν μπορεις να πεις απλα αυτο που θες, δεν αναλυουμε Σωκρατη. Οχι να μην το χοντρυνεις. Αρκετα δεν ακουσα για μια μερα?? Δεν κουναω κανενα δαχτυλο. Εσυ το φανταζεσαι. Εισαι αρκετα χρονια πισω απο ενα πληκτρολογιο για να γνωριζεις οτι δεν μπορεις να ξερεις το υφος που μιλαει ο αλλος. Γι αυτο βγηκαν τα εμοτζι, αλλα δεν μου αρεσει η επιλογη εδω μεσα κ τα χρησιμποποιω ελαχιστα. Περιμεντας φυσικα, οτι οι αλλοι δεν θα νομιζουν οτι κουναω δαχτυλα, ποδια, χερια κλπ...... Ουτε χλευη εχουν αυτα που λεω, ουτε τιποτα. Κυριολεκτικα διαβαζεις κ νομιζεις οτι θες. Σορυ, αλλα πρεπει να εχω κ κεφια για να χλευασω. Τα οποια δεν εχω. Αρα...... Ρωτα τον εαυτο σου απο που γνωριζεις οτι σε ειρωνευομαι. Τι αλλο να πω δλδ??? Κ για να δωσουμε αισιο τελος- Την αληθεια την γνωριζεις. Ειπα κατι που η παρεουλα δεν γουσταρε, μπηκε η ταμπελιτσα, ολοι φανταστηκαν εναν "που δεν εχει κλωτσισει το πετσι για 60 χρονια" κ κουνα το δαχτυλο, κ βασισαν τις απαντησεις τους επ αυτου. Αυτη ειναι ολοκληρη η αληθεια. Ουτε χλευασα κανενα, ουτε κουνησα δαχτυλο, ουτε πιστευω στον σατανα, ουτε ξερω τι καναν οι παλαιοτερες γενεες, ουτε τιποτα απο αυτα που ακουσα (το πετσι δεν το κλωτσησα 30 χρονια, λολ). Κ μονο το γεγονος οτι ειπωθηκαν ολα αυτα... καταλαβαινεις ποσο ασχετη εγινε η κουβεντα. Αλλα ποτε ξεφυγα σε αυτες τις ατραπους σε αυτη την συζητηση???? Πουθενα φιλε μου.... Αυτα ειναι αποκλειστικα δικα σας λεγομενα. Για πλακα, ψαξε κ βρες εστω κ μια αναφορα μου σε κατι που εχει να κανει με τον χαρακτηρα ενος συνομιλητη μου περαν αυτων που γραφει !! Βρες μου μια φορα!! Μπορεις να διαβασεις τι γραφετε?? Ειλικρινα δεν ξερω τι να πω...... Νασαι καλα. Δεν εχω παραπονο απο εσενα ΑτιΧ. Ειναι δυσκολο να "παραφερθεις" εσυ. Ακομα κ οταν "αστοχεις" τουλαχιστον κρατας επιπεδο.
  • Δημιουργία νέου...