Προς το περιεχόμενο

kostadinosnno

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    144
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

kostadinosnno's Achievements

  1. kostadinosnno

    Μπαταρία dji mini 3 ή 4 pro

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 21/04/2024 11:24 πμ

    • Ζήτηση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Ζητείται μπαταρία για το mini 3 pro ή 4 pro, στην περιοχή της Αθήνας. Για συναλλαγή χέρι χέρι

    0,10 €

  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 17/04/2024 10:58 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται ο φακός του τίτλου σε καλή κατάσταση, με έλεγχο των κρυσταλων πρόσφατα στον Tσαγκαράκη. Το reported F-stop (aperture) στην κάμερα μου δεν πάει πάνω από f/4 ενώ ο φακός μηχανικά φαίνεται να πηγαίνει κανονικά έως f/2.8. Λειτουργεί κανονικά δηλαδή αλλά ίσως θέλει κάποια συντήρηση στα ηλεκτρονικά του εαν θελετε να εχει κ σωστο reported F-stop γιαυτό και η χαμηλότερη τιμή.

    55 €

  3. Οσοι μπαινουν στον κοσμο των crypto μονο για τα "αμεσα" λεφτα ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα χασουν κατα την γνωμη μου. Ειναι πολλα υποσχομενο ναι, και πολλοι εχουν βγαλει, αλλα ακομα περισσοτεροι εχουν χασει. Αρα αν μπεις για να βγεις αμεσα (μερες εως μηνες αργοτερα), προσπαθεις να κανεις "time the market" το οποιο μεγαλοι επενδυτες, ξερουν οτι ειναι ασκοπο. Νομιζω οτι πρεπει πρωτον να διαβασουμε και να καταλαβουμε τι θα πει blockchain. Υπαρχουν πολυ απλοποιημενα βιντεο τα οποια εξηγουν ωραια (πχ https://www.youtube.com/watch?v=rAawIGf9Ul0&pp=ygUaz4TOuSDOtc65zr3Osc65IGJsb2NrY2hhaW4%3D) Επειτα, οπως πολλοι ανεφεραν, οντως μπαινεις εαν σε ενδιαφερει με πολυ μικρα ποσα και χρηματα που "πετας". Αλλα για μενα, ακομα καλυτερα, μπαινεις σε πολυ βασικα crypto (οπως πχ BTC που λενε οτι ειναι ο νεος τροπος αποθήκευσης πλουτου ειτε ETH/SOL που ειναι πολυ σημαντικα για το Web 3.0) και μενεις εκει μακροχρονια. Η τεχνολογια του blockchain ειναι εδω για να μεινει, και πολλες μεγαλες τραπεζες/εταιρειες ηδη προσπαθουν να το αξιοποιησουν. Η αποκεντροποιηση γενικα φαινεται να ειναι εκει που πανε ολα σιγα σιγα.
  4. Το binance χρησιμοποιω εγω. Εχει και ενα Lite mode που ειναι πολυ απλο στην χρηση γιατι αλλιως ειναι αρκετα περιπλοκο.
  5. Κατάθεση φίλε μου από Revolut. Φτάνει σε λίγα λεπτά.
  6. Νομιζω το lite mode του Binance θα σου αρεσει. Ειναι πολυ απλοποιημενο, και αν στειλεις εμβασμα απο Revolut, φτανει σε λιγα λεπτα.
  7. Ακόμα και το Δολάριο δεν έχει "πραγματική τιμή" καθώς δεν τυπώνεται με βάση τον χρυσό πλέον. Άρα τι σταματάει το btc και το κάθε crypto να συνεχίσει την ανοδική πορεία του; Εάν ο κόσμος πιστεύει ότι θα ανέβει, θα αγοράζει. Θα πουλάνε πολλοί για να βγάλουν κέρδος φυσικά, αλλά αυτοί είναι όλο και λιγότεροι καθώς τα κρυπτονομίσματα φαίνεται να λύνουν πολλά προβλήματα του σύγχρονου centralized συστήματος οπότε ο κόσμος τα κοιτάει όχι μόνο ως επένδυση αλλά και ως ένα νέο μέσο συναλλαγής. Σωστό. Προς το παρόν τουλάχιστον. Υπάρχουν όμως άλλα πιο σταθερά και γενικά όσο σταθεροποιούνται, θα χρησιμοποιούνται πιο εύκολα.
  8. Επειδη κατι ειπαν και για gaming. Intel Iris Plus Graphics G7 δεν εχει αυτο;
  9. Ναι ουσιαστικα εφυγα απο την δουλεια μου στην Ελλαδα (Μαρτιος-18) για να δουλεψω Ολλανδια για 1 χρονο. 2018 2019 ************ ************ Καπως ετσι δηλαδη! Οπου μπλε=εργασια στην Ελλαδα και πορτοκαλι=εργασια στην Ολλανδια. Δεν ειχα δηλωσει κατοικος εξωτερικου (δεν ειχα ψαξει και πολυ το τι πρεπει να κανω πριν φυγω) οποτε απλα οταν γυρισα Ελλαδα το 2019 εκανα φορολογικη στην Ελλαδα και στην Ολλανδια. Ειχα εισοδηματα και στις 2 χωρες.
  10. Ναι καταλαβα 😕 Και για φετος πρεπει παλι να γινει ακριβως το ιδιο; Δηλωση των εισοδηματων αυτου του τριμηνου του 19 οπως και περσυ;
  11. Συμφορουμιτες καλησπερα! Ημουν 1 χρονο Ολλανδια (Απριλιο 18-Μαρτιο 19) και εβγαλα ενα Χ ποσο για το οποιο φορολογηθηκα εκει. Εδω οταν δηλωσα το εισοδημα αυτο της Ολλανδιας στην φορολογικη μου δηλωση μου ηρθε μια καμπανα (απ'οτι ειπε ο λογιστης τουλαχιστον) 2200 ευρω το οποιο θα χρεωθω οταν γινει εκκαθαριση η δηλωση (δηλαδη σε κανα χρονο και απ'οτι μου ειπε). Αυτο συν 400 ευρω κατι μεταφρασεις επισημες με σφραγιδα Χαγης που ζητησανε απο την εφορια. Η λογικη που εξηγησαν στον λογιστη μου ειναι οτι αυτο το ποσο ειναι η διαφορα της κλιμακας φορολογησης απο Ελλαδα σε Ολλανδια πχ (φορος Ελλαδας * εισοδηματα Ολλανδιας+Ελλαδας) - (φορος Ολλανδια * εισοδημα Ολλανδιας) Ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις αν αυτο ειναι εγκυρο η αν πχ μπορω να αποφυγω τετοια φορολογηση νομιμα. Τελος εχω και αλλους 3 μηνες του 19 (Γεναρη-Μαρτιο) που ειχα εισοδηματα Ολλανδια. Πρεπει να τα δηλωσω και αυτα κανονικα παροτι ειναι 3 μηνες; Ευχαριστω πολυ!
  12. Καταλαβα! Οκ καλως, θα παω Υπουργειο να δω. Σε ευχαριστω!
  13. Ρε παιδια εγω ειχα χασει την πινακιδα μου και εβαλα νεα με νεο κωδικο. Ειχα ασφαλεια εννοειται απλα ηταν γραμμενη στην παλια πινακιδα . Αυτοι ομως στο συστημα ειδαν την καινουργια και μου εβαλαν το προστιμο. Ετυχε σε κανεναν; Πηγα στην ΔΟΥ και δεν ειχαν ιδεα για το τι πρεπει να κανω. Ουτε η ασφαλιστικη ξερει κατι λεει.
  14. Καλησπερα! Ηθελα να κανω μια απλη ερωτηση οσον αφορα την συγκεκριμενη εφαρμογη και το νεο κινητο μου (LG G3). Το εχω 3 μερες και κανοντας εναν ελεγχο της μπαταριας με το batteryLifeRepair ειδα οτι εχει αρκετα πορτοκαλι κουτακια (low charge) και ενα κοκκινο (inactive). Λεει οτι μπορει να βοηθησει εως και 34% στην διαρκεια ζωης της. Εχω ακουσει αρκετα καλα λογια για την συγκεκριμενη εφαρμογη αλλα δισταζω να το κανω. Θεωρειτε οτι η εφαρμογη δειχνει σωστα?
  15. kostadinosnno

    LG G3 software

    Καλησπερα φιλε μου! Αγορασα το κινητο πριν απο 3 μερες και μπορω να πω οτι ειναι ολα μια χαρα. Δεν εχει σβησει,αρκετα ικανοποιημενος απο την μπαταρια (αρκει να εχεις σε λογικες τιμες την φωτεινοτητα) και γενικα ολα κομπλε. Αλλα ακομα και αν εκανε επανεκκινησεις λογικα αυτο θα φτιαχνοταν σε μικρο διαστημα απο μικρο-updates.Παντως δεν εχει κανει κατι μεχρι τωρα.
  • Δημιουργία νέου...