Προς το περιεχόμενο

leolipop

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    777
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

7 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με leolipop

  • Ημερομηνία γέννησης 28/06/1984

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Περιστερι

Ιστοσελίδα

  • Skype
    leonidas mavrommatis

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Περιστερι

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.518 προβολές προφίλ
  1. Αφήνεις να εννοηθεί ότι το μαγαζάκι αγοράζει στην ίδια τιμή που αγοράζει και η αλυσίδα ; Είτε πάρει 1 , είτε 1000 τεμάχια η τιμή είναι ίδια ; Το καπέλο είναι εκεί και μεγάλο κιόλας.
  2. Ρε φιλε , ειλικρινα , μια απλη αναζητηση αν κανεις με αυτο που αναφερεις βρισκεις σαν πηγη ανακοινωση της ιδιας της εταιριας(ΕΛΤΑ , ACS , SKROUTZ με τα 2€ ανα πακετο) που ενεπλακη το ονομα της σε αγγελια απατης. Κατα τα αλλα , δεν βρισκεται κατι που να παραβιαζει τους ορους χρησης. Θυμαμαι επισης παλιοτερα καποιες διαφημισεις με eshops φτιαγμενα στο γονατο να πουλανε εργαλεια dewalt με 2 μπαταριες των 26V , στα 50€ τη στιγμη που ολα τα συγκεκριμενα εργαλεια φερουν μπαταριες 18V + 54V (εκτος καναδα που εχουν 20V) οι οποιες εχουν 60€+ απο μονες τους.Αναφορα για πλαστο προιον και μια τρυπα στο νερο. Οποτε ναι , εγγυημενο αποτελεσμα απο την Meta...
  3. Ποτε καμια ασφαλιστικη , δε μου ζητησε κατι τετοιο.Πριν απο πολλα χρονια σε vw polo του 1997 , ειχα βγαλει να αλλαξω τους υαλοκαθαριστηρες μπροστα , φυσηξε αερας και πεταξε τους βραχιονες πανω στον τζαμι και το εσπασε σε 2 σημεια.Το δηλωσα και απλα πηγα και μου το αλλαξαν στην carglass.Σε audi a4 μετα απο χρονια χωρις να εχω καλυψη για θραυση , παθαινω ζημια , στην επομενη ασφαλιση βαζω θραυση και μετα απο κανα μηνα κανω δηλωση.Στην glass drive αυτη τη φορα πηγα και μου το αντικατεστησαν Μιλαμε για αντικατασταση και τις 2 φορες , οχι επιδιορθωση. Προφανως θα εχουν αλλαξει τα πραγματα μεσα στα χρονια και θα ειναι πιο αυστηρες οι προυποθεσεις.
  4. Κάποιος από τους θεατές , έπιασε τη μπάλα που πέταξες στην εξέδρα.Δεν θες να καταλάβεις , δικαίωμα σου.
  5. Σε αυτα περιλαβανονται και οι 15 οθονες που διαθετουν , η μονο η οθονη του κινητου προκαλει αποσπαση προσοχης και ατυχημα ; Οπως αναφερθηκε και πιο πανω ολα αυτα τα συστηματα εφοσον λειτουργουν, μπορει να προκαλεσουν οτι και το αλκοολ , υπερεκτιμιση ικανοτητων και κακη αξιολογιση κινδυνου , αφου το αυτοκινητο εχει 10 συστηματα ασφαλειας με ΧΧΧ αρχικα θα με γλιτωσει αν χαζευω το ινφοτειμεντ και δεν πατησω φρενο , η δεν κοιταξω τον καθρεφτη πριν αλλαξω λωριδα και παρω κανεναν μαζι. Αυτοματο φλας θα βαλουν μιας και ελαχιστοι το χρησιμοποιουν ; Εχετε θεοποιησει τα συστηματα ασφαλειας, αφου ειναι ετσι ας σταματησει η παραγωγη δικυκλων και φυσικα ποδηλατων που δεν εχουν esp, abs , tcs , γιατι μπορει να προκληθει ατυχημα με σοβαρο τραυματισμο. O οδηγος αποτελει την σημαντικοτερη μεταβλητη , αν ειναι στοκος , οσα συστηματα και να εχει το οχημα του μπορει να προκαλεσει σοβαρο ατυχημα.
  6. Ειναι πολλα να τα γραψω ενα ενα...(ενημερωστε με αν δεν δουλευει το λινκ) https://mowned.com/leonidas-mavrommatis Ακομα εχω στο κουτι του το XDA Exec (Qtek 9000) και το SPV M1000 αποθηκευμενα. Απλα να αναφερω πως ξεκινησα με SE T29s και τωρα ειμαι με Poco X5.
  7. Εγω αυτο που καταλαβαινω απο το "διαθετει" ειναι οτι εχει αποθεμα στην αγορα επειδη κανεις δεν αγοραζει intel , δε λεει ουτε για πωλησεις ουτε για μεριδιο.
  8. Μηπως η ΑΙ κατελαβε την Meta ; Μηπως ξεκιναει ψηφιακα η επιθεση του skynet ;
  9. Aπο πανω προς τα κατω. Πετρελιερα αερος (για αεροσυμπιεστη) Δεματικα 38 με 40 ποντους σε μηκος , καμια 95αρια κομματια. Δυο καλωδια usb-A σε usb-B πανω απο 2 μετρα και τα 2 Καρφωτικο συνδετηρων 4mm - 8mm , χειροκινητο. Περιστερι , αλλιως αποστολη με box now.Οτι δεν ζητηθει θα πεταχτει αμεσα.
  10. Εχω ακριβως το ιδιο , το τροφοδοτικο του εχει το κοινο στρογγυλο φις και δουλευει με 12V στα 3.3Α . Αν καποιος το παρει , μπορει να εχω τετοιο διαθεσιμο.Το drive ειναι συμβατικο με συνδεση IDE (εχω αντικαταστησει το δικο μου).
  11. @crispy_mummy ευχαριστώ πολύ για το συντριβάνι!Αν σταματήσουν να του δίνουν φαπες και πιουν νερό θα είμαι δίπλα χαρούμενος.
  12. 1) Μπαταρια απο Lenovo X61 , πεσμενη μεν , λειτουργικη δε. 2) Διαφορα λουκετα αχρησιμοποιητα με τα κλειδια τους. Απεσταλησαν ! Βρισκομαι Περιστερι , αποστελλω αποκλειστικα με boxnow.
  • Δημιουργία νέου...