Προς το περιεχόμενο

LiquidTroll

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    324
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    11

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με LiquidTroll

  • Ημερομηνία γέννησης 23/02/1982

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

7.374 προβολές προφίλ

LiquidTroll's Achievements

  1. παιδιά εγώ έχω μια Mach3 που την έχω απο τον στρατο, 14 χρονια τώρα, δεν έχω αλλάξει ανταλλακτικο. Κοβει μια χαρα ακόμα, και έχω και σκληρά γένια ε... https://www.e-shop.gr/xyrafaki-me-antallaktikes-kefales-gillette-81764744-mach3-12-antallaktiko-labi-p-HAP.322438?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwiYOxBhC5ARIsAIvdH51mBm64RCwlmNbgQhPXzbUXy-xz-qMxO_oJgYEBZhGHgX3Oj-llRlMaAuszEALw_wcB
  2. Είμαι 42, και στα 41 ξεκίνησα να σπουδάζω Ψυχολογία. Εκτός οτι δεν αντέχω άλλο στον χώρο της Πληροφορικής , πραγματικά, μπορώ πιο εύκολα να συνενοηθώ με άτομα με ψυχικές διαταραχές, παρά με τον κάθε μαλάκα στην κάθε μαλακισμένη εταιρία, ανακάλυψα ότι αυτό είναι που θέλω, μαζί με το γράψιμο Έχω τελειώσει τον 1ο χρόνο σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο, και ταυτόχρονα κάνω και ένα Αγγλικό training στην Κλινική ύπνωση (όχι βιοθυμική, πραγματική κλινική ύπνωση) Να το κάνεις! Αλλα όχι ΣΨΥ, αλλά γίνε ψυχολόγος! με άδεια ψυχολόγου! Κάνε και μεταπτυχιακό. Γίνε σοβαρός ψυχολόγος, να αγαπάς αυτό που κάνεις. Σε πληροφορώ όμως ότι θα δεις πολλή τσολαρία σε αυτό το επάγγελμα, στις σπουδές σου, οπότε μην απογοητευτείς! Η κάθε ηλίθια ψωνάρα θέλει να γίνει ψυχολόγος! Για αυτό, γίνε ψυχολόγος με @@. Με καλές γνώσεις, αγάπη σε αυτό που κάνεις, και πραγματικά να θέλεις να βοηθήσεις!! ΟΧι απλα take the money. Οτι θες ρωτα! ΥΓ: Πλέον τα ιδιωτικά bachelors βγαινεις κανονικά ψυχολόγος, με άδεια ψυχολόγου
  3. Δεν ξερω που θα πατε, μην έρθετε πάντως άλλοι στην Πετρούπολη. 😁 Πραγματικά, κοντεύουμε να γίνουμε Πατήσια, εκεί που ήμασταν ένα σχετικά ήρεμο και χωρίς κίνηση προάστιο. 10 χλμ απο το κέντρο, αν θες να πας κέντρο έχει λεωφορεία, τρόλει και μετρό στα 15-20 λεπτά με τρόλει. Ομορφη περιοχή, απο τις λίγες που έχουνε λιγο πράσινο και βουνό που ακουμπάει πίσω. Για κέντρο τωρα.....χμμμμμ..... τις ώρες αιχμής....χμμμμ... οκ, περνεις λεοφωρείο, πάς Ανθούπολη, απο κει στην δουλειά σου..... θελει όμως μια υπομονή.
  4. Εχουμε βρει την πιπίλα του εξωτερικού λες και είναι ο παράδεισος. Ειλικρινά αυτό πρέπει να σταματήσει. 1. Μια εταιρία για να σε πάρει πρέπει να έχεις δυνατό βιογραφικό. Αλλιώς γιατί να πάρει εσένα και όχι τον Ολλανδό/Γερμανό κλπ? 2. Οπως σου είπανε και οι παραπάνω, πλέον και στις Γερμανίες/Αγγλίες κλπ , τα πράγματα είναι πολύ ακριβά. Πχ, στην Αγγλία ένα πακέτο τσιγάρα έχει 12 + λίρες = 15 ευρώ. Θες να μάθεις για ενοίκια και φορολογία? 3. Είστε σίγουροι ότι θα την παλέψετε? Είστε 100% σίγουροι? 4,5 χρόνια Αγγλία και δεν την παλευα, και ήμουν φοιτητής έτσι? Οχι εργαζόμενος..... Δεν ξέρετε τι θα πει να νυχτώνει στις 16.00, και να μην υπάρχει ούτε γάτα έξω μετά τις 18.00. Οχι, δεν είναι παράδεισος έξω...Δυστυχώς, αυτή η τρέλα πρέπει να σταματήσει.
  5. Αν η Microsoft Hellas DAta Center είναι σαν τα τρένα, φάση "παμε και οπου βγει" - Ρε μαλακα κλείδωσες? -Ναι ρε μαλακα, γιατί? -Γιατι μπήκε κάποιος μέσα και εβαλε φωτια ρε μαλακα!!!! --- Ωωωω ρε μαλακα - Ρε σίγουρα κλείδωσες? - Ναι ρε μαλακα, σίγουρα!
  6. Ελληνικό support όταν ανοίγουμε τίκετ στην Microsoft? Να ζησω να το δω...
  7. ρε φιλε, οταν σου κλεβουν τον στιχο "ΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑ", και εγώ στην θέση της ετσι θα ημουνα
  8. Παντα παραγγελνω με καρτα και δεν δινω ποτε φιλοδωρημα. ΠΟΤΕ ομως...
  9. Μεχρι το 5ο επεισοδιο ειναι πολυ καλο. Ο Ελληνας Τζοκερ.
  10. https://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/689296/ioanna-toyni-to-spiti-poy-agorase-i-timi-kai-i-eidiki-symfonia Πονατε πσυχούλες?
  11. Ειμαι Ολυμπιακος αλλα πραγματικα, εδώ και χρόνια δεν ασχολουμαι με το ποδοσφαιρο. Ο λογος? Δες παρακάτω..... Λιγο με το μπασκετ ασχολουμαι που κανουμε καμια επιτυχια, και οι Αγγελοπουλαίοι δεν το κάνουνε μονο για το ξεπλυμα.
  12. Πολύ θα ήθελα να εμφυτευτει τσιπ σε μερικους (ίσως και σε μένα), με εντολές που θα τον εκαναν πιο ανθρωπινο. Βεβαια, το να βαζεις τσιπ για να γινεις πιο ανθρωπος, είναι σαν να βαζεις δονητη για να γίνεις παρθένα, αλλα τεσπα
  • Δημιουργία νέου...