Προς το περιεχόμενο

Ta3ideftis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    254
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Ta3ideftis

  • Ημερομηνία γέννησης 28/04/1979

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.624 προβολές προφίλ

Ta3ideftis's Achievements

  1. Bluray σε ταινίες όπως Lord of the Rings και Hobbit (extended edition), κλπ εκεί αξίζει. Τα υπόλοιπα, μια χαρά είναι και το streaming.
  2. Μίλα για τον εαυτό σου φίλε μου, φυσικά και διάβασα το άρθρο. Ότι έγραψα αναφέρεται σε θέσεις εργασίας όπου το συμβόλαιο αναφέρει δουλειά αποκλειστικά από το γραφείο. Σαφώς και είναι θέμα της διοίκησης, όπως επίσης και η αλλαγή σε full remote. Έχουν και τα λεφτά και τη δύναμη να το κάνουν, όχι μόνο για μεμονωμένες περιπτώσεις, αλλά για το σύνολο των εργαζομένων. Σε βάθος χρόνου θα γίνει πλήρη επιστροφή στα γραφεία. Δε θα ρισκάρουν "compliance breaches" λόγο της νέας νόρμας.
  3. Τα συμβόλαια που είχαν υπογραφτεί πριν από την πανδημία, τα οποία αναφέρουν παρουσία στο γραφείο, μένουν όπως είναι, οπότε και οι εργαζόμενοι θα πρέπει να επιστρέψουν. Η εργασία από το σπίτι εν μέσω πανδημίας δεν ήταν extra benefit ή δωράκι από τη ΜΕΤΑ και από οποιαδήποτε πολυεθνική , αλλά κατεθυντήρια κυβερνητική γραμμή ακολουθούμενη από τις ανακοινώσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Οι εταιρείες βεληνεκούς Meta, Apple, Google, Microsoft, κλπ, οι οποίες έχουν γραφεία στην Ευρώπη, ακολουθούν τις εκάστοτε εργασιακές πολιτικές, οι οποίες σ' ένα πολύ μεγάλο ποσοστό οφείλονται στα εργασιακά συνδικάτα. Οπότε ναι, τους ενδιαφέρει, και μάλιστα αρκετά. Επίσης, είναι και το θέμα των περιουσιακών στοιχείων. Όταν πολυεθνική έχει επενδύσει εκατοντάδες εκατομμύρια σε facilities, τότε "απαιτεί" την παρουσία των εργαζομένων, γι' αυτό και το μεγαλύτερο ποσοστό των συμβολαίων αναφέρουν εργασία από το γραφείο. Συν τα benefits που περιλαμβάνονται στο πακέτο.
  4. Νταξ, και τι έγινε; Θα τα δώσουν στον Bobby kotick, ως έξτρα δώρο σύνταξης......
  5. Μάλιστα.... Youtube κανάλι με το όνομα "Apple WWDC Videos" από 3rd party ιδιοκτήτη. Όταν το ίδιο το κανάλι χρησιμοποιεί δυο trademarks της εταιρείας, χωρίς την άδειά της. Σωστά έπραξε η Apple. Τι σας φαίνεται παράξενο;
  6. Τέλεια! Περισσότερες διαφημίσεις = λιγότεροι συνδρομητές. Λιγότεροι συνδρομητές = περισσότερος χρόνος για καφέ με φίλους .
  7. Και κάποτε υπήρχε ένας σκηνοθέτης που λεγόταν Ridley Scott. Από σκηνοθέτης το γύρισε σε αγρότης με ειδικότητα στο άρμεγμα αγελάδας.... Κρίμα και τον είχα σ' εκτίμηση.
  8. Δεν είναι τυχαίο που το Star Wars: KoTOR είναι πρώτο στη λίστα. Έχει τη θέση που του αξίζει! That's all.....
  9. "I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain."
  10. Εκπληκτικό trailer, δυνατό casting, τολμηρό εγχείρημα. Εύχομαι να είναι αντάξια του βιβλίου!
  11. Στη θέση σου, θα ενημέρωνα την ίδια την Apple. Από Authorized service providers, τα standards που δίνει το μήλο είναι αρκετά υψηλά, οπότε δε χωράνε περιθώρια λάθους.
  • Δημιουργία νέου...