Τη δικιά της πρόταση στους υβριδικούς υπολογιστές ανακοίνωσε σήμερα η Sony παρουσιάζοντας το Vaio Duo 11 laptop/tablet, στα πλαίσια της ειδικής εκδήλωσης που έχει οργανώσει λίγες ημέρες πριν την έναρξη της έκθεση IFA 2012 στο Βερολίνο.

Πρόκειται για μια συσκευή με οθόνη 11" ιντσών ανάλυσης 1920x1080 pixel, με φωτιζόμενο πληκτρολόγιο το οποίο "γλιστράει" πάνω σε αυτή όταν ο χρήστης δε το χρειάζεται. Το Duo 11 συνοδεύεται από ειδική γραφίδα, σε περίπτωση που ο χρήστης το χρησιμοποιεί στην tablet εκδοχή του.

 

 

Η υβριδική συσκευή της Sony διαθέτει επεξεργαστή Intel Core i7, i5 ή i3 και τρέχει το λειτουργικό σύστημα των Windows 8. Περιλαμβάνει επίσης και εξωτερικές θύρες για συνδεσιμότητα μέσω HDMI, δύο θύρες USB 3.0 και κάρτες επέκτασης μνήμης SD. Ο προκαθορισμένος αποθηκευτικός χώρος μπορεί να είναι είτε 128GB είτε 256GB με σκληρό δίσκο SSD. Ακόμη έχει ενσωματωμένο NFC chip και μπορεί να συνδεθεί με άλλες Bluetooth συσκευές με ένα άγγιγμα σε αυτές. Στη συνέχεια η ζεύξη των συσκευών γίνεται αυτόματα χωρίς να παρεμβάλλεται άλλο μενού.

 

Το Sony Vaio Duo 11 θα το δούμε στα ράφια των καταστημάτων τον Οκτώβριο, ενώ μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστή η τιμολόγησή του.

 

http://www.youtube.com/watch?v=STwK6lWIndw