Ντεμπούτο έκανε πρόσφατα η επανασχεδιασμένη ιστοσελίδα της Apple "Switch" που έχει στόχο να ενθαρρύνει τους χρήστες του Android να κάνουν την μετάβαση στο iPhone.

Η ιστοσελίδα τονίζει τα χαρακτηριστικά του iPhone, και ξεκαθαρίζει πόσο απλό είναι για έναν χρήστη να κάνει την μετάβαση από ένα smartphone με Android στην δημοφιλή συσκευή της Apple.

 

Η εταιρεία με έδρα στο Cupertino στην California διατηρούσε και παλαιότερα μία ιστοσελίδα που ήταν αφιερωμένη σε πελάτες που θέλουν να κάνουν την αλλαγή από την συσκευή Android τους στο iPhone αλλά εστίαζε περισσότερο στο app Move to IOS, ένα εξειδικευμένο app που σκοπός του ήταν να βοηθήσει τον χρήστη του Android να μεταφέρει τις επαφές, το ιστορικό των μηνυμάτων του, της φωτογραφίες, τους λογαριασμούς email κ.λπ.

 

Το νέο site, αν και περιλαμβάνει μία ενότητα ειδικά για το app Move to iOS, επιχειρεί να προσελκύσει τους χρήστες Android με λεπτομέρειες σχετικά με την κάμερα και τον επεξεργαστή του iPhone, μαζί με πληροφορίες για το Android Pay, την πολιτική απορρήτου της Apple, το app Messages, την δέσμευση της Apple στην προστασία του περιβάλλοντος καθώς και την υποστήριξη που παρέχει η εταιρεία (Apple Support).

 

Η ιστοσελίδα επίσης περιλαμβάνει έξυπνα animations και απλό, καθαρό design, μερικά videos διάρκειας 16 δευτερολέπτων που δείχνουν πόσο εύκολο είναι για κάποιον να κάνει την “αλλαγή” ενώ στο τέλος της περιλαμβάνει ένα συγκριτικό διάγραμμα και συνδέσμους για την άμεση αγορά μοντέλων iPhone από την Apple.

 

gallery_286955_3942_1213.jpg

 

Η Apple σύμφωνα με το MacRumors συνεχίζει να βλέπει έναν αυξανόμενο αριθμό πελατών που κάνουν την μετάβαση από το Android στο iPhone, και στη συγκεκριμένη τάση αναφέρεται ο CEO της εταιρείας Tim Cook σχεδόν σε κάθε τηλεφωνική συνδιάσκεψη με επενδυτές για τα κέρδη της εταιρείας όπως σε αυτή του Μαΐου: “Είδαμε τον μεγαλύτερο αριθμό switchers εκτός της Κίνας που έχουμε δει ποτέ την ίδια περίοδο”.

 Link.png Site: MacRumors