Μετά από αλλεπάλληλες αναβολές. αντικαταστάσεις ηθοποιών και αλλαγή στούντιο, ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας η οποία βασίζεται στην επίσημη βιογραφία του συνιδρυτή της Apple, Steve Jobs, με τις πρώτες φωτογραφίες να κάνουν σήμερα την εμφάνιση τους.

Στις φωτογραφίες μπορούμε να δούμε τους πρωταγωνιστές της ταινίας -η οποία ακόμα δεν έχει επίσημη ονομασία-, τον Michael Fassbender και τον Seth Rogan οι οποίοι υποδύονται τον Steve Jobs και τον Steve Wozniak οι οποίοι και ίδρυσαν την Apple το 1976.

 

Η λήψη των φωτογραφιών έγινε στο Flint Center στο Cupertino, όπου και ο Jobs παρουσίασε τον πρώτο Mac υπολογιστή ενώ πρόσφατα στον ίδιο χώρο, ο νέος διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Tim Cook, παρουσίασε για πρώτη φορά τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus.

 

Η επιλογή του Fassbender για το ρόλο του Steve Jobs όπως γνωρίζουμε από τα e-mail που διέρρευσαν μετά την υπόθεση hacking στο κινηματογραφικό στούντιο της Sony Pictures, αντιμετωπίστηκε αρχικά με δυσπιστία από τα κορυφαία στελέχη της εταιρείας, μετά την άρνηση του Christian Bale αφού «ο κόσμος δε θα ενδιαφερθεί για την ταινία». Όμως ο σκηνοθέτης της ταινίας Danny Boyle ο οποίος βρίσκεται πίσω από την ταινία Slumdog Millionaire, στήριξε από την αρχή της συγκεκριμένη επιλογή, πείθοντας και τον σεναριογράφο, τον Aaron Sorkin.

 

fassbenderjobs2.jpg

 

Τα γυρίσματα θα λάβουν χώρα σε μόλις τρία μέρη, στα οποία περιλαμβάνεται το γκαράζ του σπιτιού στο οποίο μεγάλωσε ο Jobs, δύο αμφιθέατρα καθώς και ένα εστιατόριο. Η ταινία θα αποτελείται από τρεις μεγάλες σκηνές οι οποίες θα αφορούν την παρουσίαση τριών κορυφαίων προϊόντων του Jobs, του υπολογιστή NeXT, του πρώτου Mac υπολογιστή καθώς και του iPod.

 

Στην ταινία συμμετέχουν ακόμα η Kate Winslet στο ρόλο υπαλλήλου της Apple, η Katherine Waterson, η Perla Haney-Jadine στο ρόλο της κόρης του Jobs και ο Jeff Daniels ο οποίος υποδύεται έναν πρώην CEO της Apple, τον John Sculley.

 

Link.png Site: Macrumoros