Το νέο smartwatch της Apple θα κυκλοφορήσει στο τέλος της επόμενη εβδομάδας.

Η Apple θα «ανοίξει» τις προπαραγγελίες για το Apple Watch Series 7 την Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου, με τα smartwatches να προγραμματίζονται να κυκλοφορήσουν στην αγορά στις 15 Οκτωβρίου, δηλαδή την άλλη Παρασκευή. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το ίδιο θα ισχύσει και για τη χώρα μας. Η Apple παρουσίασε το Watch Series 7 σε εκδήλωση του προηγούμενου μήνα με την εταιρεία να αναφέρει πως το smartwatch θα γίνονταν διαθέσιμο κάποια στιγμή αργότερα αυτό το φθινόπωρο. Οι ημερομηνίες έγιναν πλέον γνωστές με τις προπαραγγελίες να «ανοίγουν» σύντομα.

Το Apple Watch Series 7 διαθέτει οθόνη που σχεδόν δεν αφήνει κανένα περιθώριο γύρω της, έχει λιγότερες γωνίες και γενικά μία όμορφη σχεδίαση. Το Series 7 θα έρθει σε μέγεθη 41mm και 45mm, δηλαδή 1mm περισσότερο από αυτά της Series 6. Τα περιθώρια γύρω από την οθόνη έχουν πάχος μόλις 1.7mm ενώ η λειτουργία always-on είναι 70% πιο φωτεινή σε σύγκριση με τα smartwatches της Series 6.

Η Apple δημιούργησε επίσης μία νέα ποικιλία από watch faces για να εκμεταλλευτεί τη μεγαλύτερη οθόνη του Series 7. Ένα νέο βελτιωμένο watch face επιτρέπει στον χρήστη να βλέπει και να παρακολουθεί όλες τις δραστηριότητές του ταυτόχρονα με όλα τα υπόλοιπα και απαραίτητα στοιχεία που υπάρχουν στην οθόνη. Αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη οθόνη είναι μία μεγάλη αλλαγή για το Apple Watch Series 7, ενώ μεγάλες είναι και οι βελτιώσεις που φέρνει το watchOS 8, όπως καλύτερη υποστήριξη εξωτερικών δραστηριοτήτων όπως ποδήλατο, αναβαθμίσεις Fitness Plus αλλά και υποστήριξη πτώσης κατά τη διάρκεια ασκήσεων.

Η τιμή του Apple Watch Series 7 θα ξεκινά από τα $399 με την τιμολόγηση για την Ελληνικη αγορά να αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.

Ενημέρωση 7/10 11:30πμ - Όπως μαθαίνουμε, οι τιμές του Apple Watch Series 7 θα είναι οι ίδιες με τον προκάτοχό τους, με το μοντέλο των 41mm να κοστίζει €439 και το μοντέλο των 45mm να έχει κόστος €479.

  • Like 1
  • Thanks 1