Δημοσίευση στο Twitter ίσως αποκάλυψε τα AirPods Studio, τα over-ear ακουστικά που αναπτύσσει η Apple εδώ και αρκετό καιρό, με την κυκλοφορία να φημολογείται για πριν το τέλος του 2020.

Η δημοσίευση έγινε από τον λογαριασμό Fudge, leaker ο οποίος στο παρελθόν έχει δώσει σωστές πληροφορίες αναφορικά με τα πλάνα της Apple. Η εικόνα που δημοσίευσε λέγεται πως δείχνει τα μαύρα over-ear ακουστικά AirPods Studio, τα οποία ο leaker αναφέρει πως έχουν ένα είδος υφάσματος παρόμοιο με το mesh του HomePod. Επίσης, δημοσίευσε και ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται η άσπρη έκδοση των ακουστικών της Apple.

Ο Mark Gurman από το Bloomberg, είχε πει πριν μερικούς μήνες πως η Apple ήδη εργάζονταν σε δύο εκδόσεις των AirPods Studio, μία high-end αλλά και μία που θα εστίαζε κυρίως στις αθλητικές δραστηριότητες και το fitness, όπου μάλιστα η δεύτερη θα ήταν κατασκευασμένη από ελαφρύτερα υλικά. Σύμφωνα με τον Fudge, οι εικόνες που δημοσίευσε προέρχονται από την «sport» έκδοση. Ο Gurman είχε περιγράψει τότε τα ακουστικά, περίπου όμως εμφανίζονται τώρα στις εικόνες, οπότε είναι μία ένδειξη ότι ίσως η διαρροή να ευσταθεί.

Τα AirPods Studio αναμένονται να έχουν εναλλάξιμα καλύμματα ακουστικών ενώ η στεφάνη γύρω από το κεφάλι θα συνδέεται μαγνητικά με το πλαίσιο επιτρέποντας στους χρήστες να προσαρμόζουν τα ακουστικά σε διάφορα χρώματα. Επίσης, θα έχουν τεχνολογία ANC ενεργής ακύρωσης θορύβου, ανίχνευση κεφαλιού και λαιμού αλλά και ανίχνευση προσανατολισμού.

Για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες αναφορικά με την κυκλοφορία των AirPods Studio, αλλά με την Apple να κυκλοφορεί τα νέα iPhone τον Οκτώβριο, ίσως η εταιρία αποκαλύψει και τα νέα ακουστικά της στο ίδιο event.