Μέσα στο μήνα και συγκεκριμένα στις 16 Οκτωβρίου, θα δούμε για πρώτη φορά τα νέα iPad της Apple, όμως μια καλή ιδέα μπορούμε να πάρουμε από τώρα με βάση διαρροή φωτογραφιών από το αξιόπιστο βιετναμέζικο site tinhte.vn το οποίο έχει στη διάθεση του ένα dummy της συσκευής.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ιστοσελίδα, απεικονίζεται κατά πάσα πιθανότητα ο αντικαταστάτης του iPad Air και ο οποίος φαίνεται ότι μοιράζεται αρκετά κοινά στοιχεία με το σχεδιασμό του iPhone 6 με τις χαρακτηριστικές καμπύλες.

 

Όπως φαίνεται, το νέο iPad θα είναι εξαιρετικά λεπτό με πάχος μόλις 7 χιλιοστών το οποίο είναι το μικρότερο που έχουμε δει ποτέ σε tablet της Apple ενώ στο εμπρόσθιο μέρος και κάτω από το κεντρικό κουμπί, θα ενσωματωθεί ο αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων όπως στα IPhone 5s/6/6 Plus.

 

Apple iPad Air 2

Apple iPad Air 2

Apple iPad Air 2

Apple iPad Air 2

Apple iPad Air 2

Apple iPad Air 2

Apple iPad Air 2

Apple iPad Air 2

 

Ελάχιστες αναμένεται να είναι οι υπόλοιπες αλλαγές με μερικό ανασχεδιασμό των πλήκτρων αυξομείωσης της έντασης ενώ λείπει ο διακόπτης σίγασης ο οποίος χρησιμοποιείται επίσης για το κλείδωμα της αναστροφής της οθόνης.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα νέα iPad συμπεριλαμβανομένου και της «μικρής» έκδοσης, αναμένεται να μάθουμε την επόμενη Πέμπτη στην παρουσίαση της Apple

 

Link.png Site: tinhte.vn