Οι προ-παραγγελίες έχουν “ανοίξει” για τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus, αλλά σε ορισμένες αγορές αναμένονται καθυστερήσεις στις αποστολές. Όμως εφόσον υπάρχουν καθυστερήσεις στις αποστολές των iPhone 8 και iPhone 8 Plus, τότε δεν αποτελεί έκπληξη που θα συμβεί το ίδιο και με το iPhone X.

Αυτή είναι τουλάχιστον η εκτίμηση του Ming-Chi Kuο, του γνωστού αναλυτή της KGI Securities. Σύμφωνα με τον γνωστό αναλυτή της KGI Securities, οι αποστολές του iPhone X πρόκειται μέχρι το τέλος της χρονιάς να φτάσουν τις 40 εκατομμύρια. Αν και πρόκειται για μεγάλο νούμερο, θα υπάρξουν πελάτες της εταιρείας που θα χρειαστεί να περιμένουν μέχρι τις αρχές της νέας χρονιάς για να το αποκτήσουν.

 

Σύμφωνα επίσης με εκτιμήσεις, οι αποστολές του νέου iPhone X πρόκειται να φτάσουν τις 90 εκατομμύρια το νέο έτος. Μόνο όταν φτάσουμε στα μέσα της χρονιάς θα καταφέρει η Apple να καλύψει τη ζήτηση υποστηρίζει ο Ming-Chi Kuo.

 

Αυτό που εμποδίζει την εταιρεία να φτάσει την παραγωγή του νέου iPhone X στα επιθυμητά επίπεδα είναι η οθόνη OLED, με το περίεργο “κόψιμο” στο πάνω τμήμα που είναι δύσκολο να κατασκευαστεί σε μεγάλες ποσότητες, ενώ ένα ακόμη χαρακτηριστικό που δεν βοηθάει είναι η 3D-scanning εμπρόσθια κάμερα. Οι προ-παραγγελίες για το iPhone X ξεκινούν στις 27 Οκτωβρίου, ενώ οι πωλήσεις τις συσκευής στις 3 Νοεμβρίου.

 

Link.png Site: GSMArena \