Αν περιμένατε να βγει του χρόνου στις κινηματογραφικές αίθουσες το Avatar 2, θα χρειαστεί να περιμένετε περισσότερο. O James Cameron, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα The Toronto Star είπε ότι δεν πρόκειται να δούμε το sequel της κινηματογραφικής ταινίας το 2018.

Ο Cameron επισήμανε ότι για το πρώτο φιλμ χρειάστηκε πολύς χρόνος για να υλοποιηθεί, και πως οι συνέχεις έχουν πάρει επικές διαστάσεις, και θα χρειαστεί να επενδύσει κατά πάσα πιθανότητα τα επόμενα οκτώ χρόνια της ζωής του στην υλοποίηση τους.

 

“Τα δύο σήκουελ διογκώθηκαν σε τέσσερα” δήλωσε στην εφημερίδα. Αφότου βγήκε το Avatar στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2009, ο James Cameron προγραμμάτιζε δύο σήκουελ, όμως από ότι φαίνεται τα χρόνια που ακολούθησαν οι σεναριογράφοι και ο Cameron δημιούργησαν τόσο υλικό που οι δύο συνέχειες έγιναν τέσσερις. Καθώς το εγχείρημα γινόταν όλο και περισσότερο φιλόδοξο, οι ημερομηνίες μετατίθενται διαρκώς, και από το 2015, πήγαμε στο 2016, στο 2017, στο 2018 και τώρα πέρα από το 2018 (αναφερόμαστε στο πρώτο σήκουελ).

 

Η ανακοίνωση ήρθε λίγο καιρό αφότου ο James Cameron βοήθησε στην παρουσίαση του νέου θεματικού πάρκου “Pandora της Disney, που πήρε τη θέση του Animal Kingdom Park και λίγες εβδομάδες αφότου η Ubisoft ανακοίνωσε ένα νέο παιχνίδι του γνωστού franchise.

 


Link.png Site: The Verge