Το Loki θα είναι η τρίτη τηλεοπτική σειρά των Marvel Studios που θα κυκλοφορήσει φέτος στην streaming πλατφόρμα της Disney.

Ο κατεργάρης Θεός Loki, θα κάνει την επιστροφή του στο Marvel Cinematic Universe λίγο αργότερα απ’ ότι είχε αρχικά προγραμματιστεί. Η Disney ανέφερε προηγουμένως ότι η τηλεοπτική σειρά Loki θα κάνει πρεμιέρα τον Μάιο, αλλά καθυστέρησε τελικά την ημερομηνία κυκλοφορίας κατά μερικές εβδομάδες. Η πρεμιέρα του Loki έχει οριστεί για τις 11 Ιουνίου στο Disney+.

 

Τα γεγονότα της σειράς πραγματοποιούνται μετά από αυτά της ταινίας Avengers: Endgame σε ένα νέο timeline που δημιουργήθηκε από μία εναλλακτική έκδοση του Loki. Εκτός από τον Tom Hiddleston στον πρωταγωνιστικό ρόλο, στη σειρά θα βρίσκονται επίσης οι Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw και Richard E. Grant.

Η Disney μπορεί να καθυστέρησε την πρεμιέρα του Loki για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση και χρόνο στο Black Widow. Το Black Widow με πρωταγωνίστρια την Scarlett Johansson θα είναι η πρώτη ταινία MCU έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια η οποία έχει προγραμματιστεί να προβληθεί στις 7 Μαΐου. Το Loki θα είναι ουσιαστικά η τρίτη τηλεοπτική σειρά των Marvel Studios που θα προβληθεί στο Disney+ φέτος, έπειτα το WandaVision που έχει ήδη κυκλοφορήσει αλλά και το Falcon and the Winter Soldier που θα κάνει ντεμπούτο στις 19 Μαρτίου.

Όσον αφορά την έλευση του Disney+ στην Ελλάδα, αυτή καθυστερεί περαιτέρω όπως αναφέρουν τελευταίες πληροφορίες αφού αυτή τοποθείται πλέον προς το τέλος του έτους.