Οι fans δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ προτού παρακολουθήσουν το πολυαναμενόμενο director’s cut.

Το HBO Max ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει επιτέλους το Snyder Cut και οι fans δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ ακόμη πριν δουν το πραγματικό όραμα του σκηνοθέτη Zack Snyder για το Justice League. Η νέα έκδοση της blockbuster superhero ταινίας θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Μαρτίου.

Ο Snyder είχε αναφέρει προηγουμένως ότι η νέα έκδοση της ταινίας, η οποία ανακοινώθηκε τον περασμένο Μάιο, θα φτάσει κάποια στιγμή τον Μάρτιο. Οι fans μπορούν τώρα να ξεκινήσουν να φτιάχνουν το πρόγραμμά τους για εκείνη την ημέρα ή να διοργανώσουν virtual watch parties για να παρακολουθήσουν μαζί με φίλους τη νέα ταινία, καθώς αυτή θα έχει διάρκεια περίπου 4 ώρες.

Ο Zack Snyder ήταν ο αρχικός σκηνοθέτης του Justice League αλλά έπρεπε τελικά να εγκαταλείψει την ταινία κατά τη διάρκεια του post-production για προσωπικούς λόγους. Ο Joss Whedon ανέλαβε τελικά το έργο της σκηνοθεσίας αλλά φαινομενικά παρέδωσε μία πολύ διαφορετική έκδοση ενώ γύρισε εκ νέου κάποιες σκηνές από την αρχή. Η ταινία έλαβε ανάμεικτες κριτικές όταν η Warner Bros κυκλοφόρησε την ταινία το 2017.

Πολλοί fans είχαν πειστεί ότι ο Snyder σχεδίασε μια πιο σκοτεινή και ίσως καλύτερη έκδοση του Justice League και έτσι είχαν ξεκινήσει αρκετές εκστρατείες μέσω social media ώστε η Warner Bros να επιτρέψει την κυκλοφορία αυτής της έκδοσης. Τελικά, σύντομα θα δουν την επιθυμία τους να γίνεται πραγματικότητα με την έκδοση του Snyder να αναμένεται να σταθεί στο ύψος των προσδοκιών των fans.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η νέα έκδοση κόστισε στη WarnerMedia κάτι περισσότερο από $70 εκατομμύρια, συμπεριλαμβανομένων κάποιων επιπλέον γυρισμάτων, γεγονός που καθιστά αυτή την έκδοση ένα μεγάλο στοίχημα. Ωστόσο, το HBO Max έδειξε ότι ταινίες υψηλού προφίλ μπορούν να προσελκύσουν περισσότερους συνδρομητές. Πρόσφατο παράδειγμα η κυκλοφορία της ταινίας Wonder Woman 1984 τον περασμένο μήνα η οποία αύξησε τις συνολικές εγγραφές σε περισσότερες από 41 εκατομμύρια.

 

  • Like 3
  • Thanks 1