Η Nike αναβαθμίζει την εφαρμογή της προσθέτοντας μια χρήσιμη λειτουργία επαυξημένης πραγματικότητας, μέσω της οποίας θα μπορείτε να μετρήσετε τις διαστάσεις της πατούσας σας προκειμένου να αγοράσετε το σωστό μέγεθος παπουτσιού.

Η online αγορά παπουτσιών είναι δύσκολη όταν δεν γνωρίζετε το σωστό μέγεθος παπουτσιού που χρειάζεστε από την εκάστοτε μάρκα, αφού κατά γενική ομολογία υπάρχουν διαφορές στα μεγέθη μεταξύ των εταιρειών. Με τη νέα δυνατότητα που δίνει μέσω της εφαρμογής της, η Nike αναφέρει ότι ο χρήστης μπορεί να μετρήσει με ακρίβεια κάθε πατούσα ξεχωριστά και με ακρίβεια έως 2 χιλιοστά. Στη συνέχεια η εφαρμογή θα του προτείνει το σωστό μέγεθος παπουτσιού Nike που αρμόζει στην περίπτωσή του, ανάλογα με τον τύπο που έχει επιλέξει. Η εφαρμογή ταυτίζει τις διαστάσεις που εισάγει η εφαρμογή με τις αντίστοιχες που έχει η εταιρεία αλλά και με βάση τα δεδομένα αγορών από καταναλωτές με πατούσες παρόμοιου μεγέθους.

nike.jpg.c5533fa72820cf2138ca1dd213f6677f.jpg

Το σίγουρο είναι ότι η Nike πιστεύει αρκετά στο νέο αυτό χαρακτηριστικό, χαρίζοντάς του ένα κεντρικό ρόλο στην εφαρμογή ενώ κάθε καταναλωτής που θα επισκέπτεται επίσημο κατάστημα της εταιρείας, θα μπορεί από εκεί να πραγματοποιήσει την ίδια μέτρηση. Η ανανεωμένη εφαρμογή της Nike αναμένεται αρχικά στις Ηνωμένες Πολιτείες αυτό τον Ιούλιο ενώ ένα μήνα μετά θα κάνει την εμφάνισή του και στα Ευρωπαϊκά app stores.

Engadget

  • Like 4