Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου ξεκινά στις 20 Νοεμβρίου και στην Ελλάδα θα μεταδοθεί μέσα από τον ANT1+ όπως ενημέρωσε σήμερα η streaming πλατφόρμα, η οποία συνοδεύει την ανακοίνωση με μια νέα προσφορά.

Συγκεκριμένα, το σύνολο των 64 αγώνων και ενός διαμορφωμένου προγράμματος που ξεπερνά τις 300 ώρες θα μεταδοθεί μέσα από το νέο θεματικό κανάλι που FIFA World Cup ενώ οι αγώνες της προημιτελικής και ημιτελικής φάσης μαζί με τον τελικό θα προβληθούν παράλληλα και από την ελεύθερη συχνότητα του ANT1. Στην ελεύθερη συχνότητα θα μεταδοθεί ακόμα ο βραδινός αγώνας της 1ης φάσης με ώρα έναρξης στις 9.00μμ, και ο δεύτερος αγώνας στη φάση των 16.

Παράλληλα εκτός από την ζωντανή (και on-demand) προβολή των αγώνων, οι συνδρομητές του ANT1+ θα έχουν πρόσβαση σε πλούσιο υλικό από τη ιστορία της διοργάνωσης, την παρουσίαση των ομάδων, θεματικές εκπομπές και ντοκιμαντέρ, αλλά και live αναμεταδόσεις με highlights και αναλύσεις. Τα παραπάνω θα ισχύσουν είτε η πρόσβαση γίνεται από Smart TV είτε από smartphone, tablet και υπολογιστή.

Η προβολή του Μουντιάλ που θα διεξαχθεί στο Κατάρ από τον ANT1+, συνοδεύεται από μία σημαντική προσφορά όπου με εφάπαξ πληρωμή €19,99 για 6μηνη δέσμευση (€3,33/μήνα), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ολόκληρο το περιεχόμενο του ANT1+. Υπενθυμίζουμε η τηλεοπτική streaming πλατφόρμα του ANT1 έκανε το ντεμπούτο της τον περασμένο Απρίλιο με κόστος €4,99/μηνιαίως για τους πρώτους τρεις μήνες, ενώ στη συνέχεια το κόστος διαμορφώθηκε στα €7,99.

image.png.5e15cdd277b4a7e34440eef2af7ec9b0.png

Το θεματικό κανάλι FIFA World Cup του ANT1+ ξεκινά τη λειτουργία του από αύριο και μεταξύ άλλων θα περιέχε μια σειρά αποκλειστικών ταινιών της FIFA, που καλύπτουν όλους τους σημαντικούς χαρακτήρες και στιγμές της διοργάνωσης, με όλη την έγχρωμη ιστορία των Μουντιάλ από το 1966 μέχρι σήμερα. Ταυτόχρονα, θα ξεκινήσει η προβολή της σειράς «Countdown to Qatar», που παρουσιάζει τις ομάδες, τα γήπεδα, τις ιδιαιτερότητες του FIFA World Cup Qatar 2022ΤΜ, αλλά και όλα τα αστέρια που θα παίζουν μπάλα για έναν μήνα στα γήπεδα του Κατάρ.

Παράλληλα, η σειρά ντοκιμαντέρ «Football’s Greatest Stage» θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα, φέρνοντας ξανά στη μνήμη μας τις σημαντικότερες στιγμές από την ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου με Πελέ, Μαραντόνα, Κρόιφ, Μέσι, Ρονάλντο και άλλους θρυλικούς ποδοσφαιριστές που έχουν αφήσει ανεξίτηλο αποτύπωμα στα γήπεδα του Μουντιάλ. Η σειρά «Στόχος: Μουντιάλ», θα εστιάσει σε όλα τα highlights της φετινής διοργάνωσης στο Κατάρ και ακολουθούν 45 ζωντανές εκπομπές με τα highlights όλων των αγώνων, σχόλια, αναλύσεις, δηλώσεις των πρωταγωνιστών και όλα όσα θέλει να μάθει κάθε φίλαθλος για το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό ραντεβού του πλανήτη.

  • Like 2
  • Confused 1
  • Sad 7