Η CD Project Red ανακοίνωσε πρόσφατα ότι το πολυαναμενόμενο παιχνίδι Cyberpunk 2077 δεν θα είναι έτοιμο μέχρι την προγραμματισμένη ημερομηνία λανσαρίσματος του, δηλαδή μέχρι τις 16 Απριλίου.

Η νέα ημερομηνία για το λανσάρισμα του φουτουριστικού RPG είναι τώρα η 17η Σεπτεμβρίου. Αν και το παιχνίδι είναι playable σε αυτό το στάδιο της ανάπτυξης του «υπάρχει αρκετή δουλειά ακόμη που πρέπει να γίνει» διαβάζουμε σε tweet της εταιρείας. «Εξαιτίας της τεράστιας κλίμακας και της πολυπλοκότητας στο σύνολο του, χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο για να ολοκληρώσουμε τις δοκιμές με τo gameplay, για να προχωρήσουμε σε διορθώσεις και για να το τελειοποιήσουμε» λέει η εταιρεία, η οποία μελλοντικά θα δώσει περισσότερες πληροφορίες για την πορεία της ανάπτυξης του τίτλου καθώς πλησιάζει η ημερομηνία λανσαρίσματος του.  Το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει για PS4, Xbox One, Microsoft Windows και Google Stadia.  

Το Cyberpunk 2077 είναι ένας ακόμη τίτλος που ανακοινώθηκε αυτή την εβδομάδα ότι θα καθυστερήσει. Η Square Enix ανακοίνωσε επίσης ότι θα καθυστερήσουν τα Final Fantasy VII Remake και Marvel’s Avengers.  

  • Like 2
  • Sad 1