Ένα απίστευτο βίντεο δημοσίευσε σήμερα η γνωστή εταιρεία βιντεοπαιχνιδιών Activision που πραγματικά μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό αφού δείχνει την κατεύθυνση στην οποία οδηγούνται τα videogames τουλάχιστον στο επίπεδο ρεαλισμού των χαρακτήρων.

Στο βίντεο το οποίο είναι προϊόν του τμήματος R&D της Activision και ονομάζεται «rendering χαρακτήρα της επόμενης γενιάς», βλέπουμε ένα πρόσωπο το οποίο έχει δημιουργηθεί εξ' ολοκλήρου στον υπολογιστή και στο οποίο βλέπουμε διάφορες εκφράσεις αλλά και την πραγματοποίηση ομιλίας. Αν και έχουμε δει αρκετά τέτοια demos, το συγκεκριμένο είναι με διαφορά το καλύτερο στο θέμα του ρεαλισμού με τον οποίο έχει αποδοθεί το ανθρώπινο δέρμα αλλά και τα μάτια, ενώ και οι εκφράσεις του προσώπου είναι τουλάχιστον εκπληκτικές.

 

Όλα αυτά τα βλέπουμε να συμβαίνουν σε πραγματικό χρόνο με την Activision να έχει χρησιμοποιήσει "εξελιγμένες τεχνικές" για να δημιουργήσει το τελικό αποτέλεσμα το οποίο επιβάλλεται να δείτε στο παρακάτω βίντεο.

 

 

Link.png Site: ']theverge.com

Link.png Site: http://www.rockpapershotgun.com/2013/03/28/funky-little-boatrace-activisions-astonishing-face-tech/']Rock, Paper, Shotgun