Ύστερα από την τεράστια επιτυχία που είχε το εγχείρημα χρηματοδότησης του νέου βιντεοπαιχνιδιού του Tim Schafer, δημιουργού κλασσικών adventures όπως του Day of the Tentacle και Full Throttle, ακόμα ένας ήρωας από τα παλιά φιλοδοξεί να επιστρέψει στις οθόνες των υπολογιστών.

 

Ο λόγος για το Leisure Suit Larry, μια κλασσική σειρά Point-and-click adventure βιντεοπαιχνιδιών που μεσουρανούσε τη δεκαετία του 90 με κεντρικό ήρωα της σειράς τον Larry Laffer, έναν κοστουμαρισμένο σπασίκλα με μοναδικό σκοπό να κοιμηθεί με όσες περισσότερες γυναίκες μπορούσε.

 

Η αρχική ομάδα του παιχνιδιού με επικεφαλή τον Al Lowe, σε συνεργασία με την εταιρεία Replay Games η οποία κατέχει τα δικαιώματα του παιχνιδιού, δημιούργησαν μια νέα καμπάνια στην ιστοσελίδα Kickstarter με σκοπό να συγκεντρώσουν $500.000 δολάρια σε διάστημα ενός μήνα. Τα χρήματα αυτά απαιτούνται ώστε να δημιουργήσουν το βιντεοπαιχνίδι της σειράς Leisure Suit Larry στα πρότυπα των παλιών point and click adventure τίτλων αλλά με υψηλής ανάλυσης γραφικά και βελτιστοποιημένο χειρισμό για συσκευές αφής.

 

Ήδη μέσα σε 1 μόλις ημέρα, έχει συμπληρωθεί το 1/5 της συνολικής χρηματοδότησης από 2.500 χρηματοδότες από ολόκληρο τον κόσμο, με ελάχιστο ποσό τα $15 για όποιον ενδιαφέρεται να κατεβάσει το παιχνίδι από την υπηρεσία Steam. Αν συμπληρωθεί η χρηματοδότηση (κάτι που θεωρείται σίγουρο), τότε το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβρη αρχικά για PC και αν ξεπεραστεί το ποσό, τότε η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται ότι θα το κυκλοφορήσει και για άλλες πλατφόρμες όπως XBLA, PSN, Android, iPad, iPhone, Windows Phone, Kindle, Linux και Mac!

 

Υπενθυμίζουμε ότι το αντίστοιχο σχέδιο χρηματοδότησης του επόμενου βιντεοπαιχνιδιού του Tim Schafer είχε ως αρχικό στόχο την συγκέντρωση $400.000, φτάνοντας τελικά το ποσό ρεκόρ των $3.336.371 από 87.142 χρηματοδότες.

 

Link.png Site: Make Leisure Suit Larry come again!