Το δημοφιλέστερο franchise στα βιντεοπαιχνίδια της Nintendo, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να μεταφερθεί στον κινηματογράφο, κάτι που θα σημάνει την επιστροφή των Mario και Luigi στη μεγάλη οθόνη, μετά το ομώνυμο φιλμ του 1993 (Super Mario Bros) στο οποίο πρωταγωνίστησαν οι Bob Hoskins, John Leguizamo και Dennis Hopper μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με πηγές της Wall Street Journal, η Nintendo βρίσκεται πολύ κοντά σε μία συμφωνία με την Illumination Entertainment του χολιγουντιανού στούντιο παραγωγής Universal. Η κινηματογραφική, animated, ταινία θα βασιστεί στο γνωστό παιχνίδι Super Mario Bros και θα πρωταγωνιστήσουν για ακόμη μία φορά ο Mario και ο Luigi με τη Nintendo να εργάζεται πάνω στις τελευταίες λεπτομέρειες για να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν περισσότερο δημιουργικό έλεγχο πάνω στη ταινία.

 

H Universal από την άλλη θέλει να εξασφαλίσει ότι θα μπορεί, εφόσον η πρώτη ταινία κριθεί επιτυχημένη, να δημιουργήσει και άλλες συνέχειες. Για την ώρα πάντως, από το στούντιο που δημιούργησε το κινηματογραφικό franchise Despicable Me, το Minions, το The Secret Life of Pets και Sing περιμένουμε μία ταινία, η οποία βρίσκεται στα πρώιμα στάδια της ανάπτυξής της.

 

Η ταινία ενδέχεται να μην βγει στους κινηματογράφους πριν από το 2020. Αν πάντως κόψει πολλά εισιτήρια, τότε θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες τουλάχιστον μία συνέχεια.

 

Link.png Site: SlashGear