Η Nintendo ανακοίνωσε πρόσφατα μία νέα, ειδική έκδοση της παιχνιδοκονσόλας Switch OLED, η οποία είναι κατακόκκινη και αποτίνει φόρο τιμής σε έναν από τους δημοφιλέστερους χαρακτήρες βιντεοπαιχνιδιών της Nintendo (και γενικότερα). 

Στην έκδοση Mario Red Edition, το κεντρικό σύστημα, η βάση (dock) και τα χειριστήρια Joy-Con διαθέτουν το εμβληματικό κόκκινο χρώμα του Mario. Στην πίσω όψη της βάσης διακρίνεται επίσης μία μικροσκοπική σιλουέτα του Mario καθώς πηδάει στη… δράση. Υπάρχει επίσης και μία πινελιά χρυσού χρώματος χάρη σε ένα σετ νομισμάτων που είναι κρυμμένα στο εσωτερικό του dock.

Όπως αναφέραμε, ο νέος αυτός σχεδιασμός αφορά αποκλειστικά το Switch OLED, κάτι που είναι φυσιολογικό, λαμβάνοντας υπόψη ότι πρόκειται για τη ναυαρχίδα της εταιρείας. Η Nintendo έχει κυκλοφορήσει και άλλες ειδικές εκδόσεις του Switch OLED τελευταία ωστόσο αυτή είναι μία στρατηγική που συνηθίζει γενικότερα. Κατά καιρούς, η Ιαπωνική εταιρεία κυκλοφορεί προσαρμοσμένες και ειδικές εκδόσεις των παιχνιδοκονσολών που έχουν αισθητική και εμφάνιση σχετική με επερχόμενα παιχνίδια και με την κυκλοφορία του Super Mario Bros. Wonder που έχει οριστεί για τον Οκτώβριο, δεν αποτελεί έκπληξη που θέλει να δημιουργήσει λίγο θόρυβο και να ενισχύσει το «hype» με τη συγκεκριμένη έκδοση της κονσόλας που έχει βασικό θέμα τον «δυνατότερο» χαρακτήρα της.

Φέτος, είναι μία αρκετά σημαντική χρονιά για τον Mario και την παρέα του. Τον περασμένο Απρίλιο έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία The Super Mario Bros. Movie κάνοντας μάλιστα θεαματικές εισπράξεις. Η έκδοση Nintendo Switch OLED: Mario Red Edition θα είναι διαθέσιμη για αγορά από το επίσημο κατάστημα της Nintendo καθώς και από τα καταστήματα Best Buy στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμη για προπαραγγελίες με κόστος $350, όσο δηλαδή και το κανονικό μοντέλο Switch OLED. Οι αποστολές αναμένεται να ξεκινήσουν τον Οκτώβριο.

  • Like 1
  • Sad 1