Ένα μήνα μετά την παρουσίαση του πρώτου teaser της Nintendo για το "The Super Mario Bros. Movie", η εταιρεία αποκάλυψε το πλήρες trailer, δίνοντας αυτή τη φορά στους θαυμαστές μια πρώτη ματιά στην πριγκίπισσα Peach και τον Donkey Kong.

Στο νεότερο trailer, μπορούμε να δούμε περισσότερες από τις απίστευτες ικανότητες που διαθέτει η εταιρεία Illumination στο animation, έχοντας στο παλμαρέ της επιτυχίες όπως το The Despicable Me, Sing, Minions κ.α. Για πρώτη φορά βλέπουμε τον Donkey Kong, με τη φωνή του Seth Rogen, να δίνει αρκετό ξύλο στον Mario (Chris Pratt) και την Princess Peach, με τη φωνή της Anya Taylor-Joy, να ξεριζώνει ένα Cheep-Cheeps (pufferfish) από το πρόσωπο του υδραυλικού. Βλέπουμε επίσης και σκηνή που αφορά το παιχνίδι Mario Kart, περιλαμβάνοντας το κλασσικό Rainbow Road.

Και ενώ πολλοί θαυμαστές απογοητεύτηκαν με την απόδοση του Pratt ως τη φωνή του Mario, στο νέο trailer οι μόνες φράσεις που ακούμε από το γνωστό υδραυλικό είναι ένα "let's-a-go" και ένα "wahoo!".

Σε ένα βιντεοσκοπημένο απόσπασμα που έπαιξε πριν από τη μετάδοση του trailer ως κομμάτι του Nintendo Direct, ο Rogen επανέλαβε λίγο πολύ τη δήλωση του Pratt από το τελευταίο βίντεο της Nintendo. Συγκεκριμένα ανέφερε «Θυμάμαι να κοιτάζω το Mario Brothers και να σκέφτομαι, αν ποτέ κάνουν μια ταινία από αυτό, καλύτερα να είμαι μέσα. Είμαι χαρούμενος που λέω ότι αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα».

Η ταινία "The Super Mario Bros. Movie" αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 7 Απριλίου 2023. Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Charlie Day ως Luigi, Keegan-Michael Key ως Toad, Jack Black ως Bowser, Fred Armisen ως Cranky Kong, Kevin Michael Richardson ως Kamek και Sebastian Maniscalco ως Spike.
 

  • Like 20
  • Thanks 1