Φαίνεται πως η Sony βαδίζει στα μονοπάτια που χάραξε η Microsoft με το Xbox 360 και συνεχίζει στο έπακρο με το Xbox One, θέλοντας να δημιουργήσει ένα σύστημα όχι μόνο για παιχνίδια, αλλά μία πιο ολοκληρωμένη λύση.

Σύμφωνα με σχετικό post ενός αναγνώστη της ιστοσελίδας IGN η εταιρεία καταχώρησε την ονομασία PlayStation TV, μία ονομασία που είχαμε ακούσει για πρώτη φορά στο λανσάρισμα του PlayStation 3 το 2006. Η εν λόγω καταχώρηση δημιουργήθηκε στις 26 Ιουνίου, ενώ είναι ακόμα άγνωστο αν αυτή τη φορά όντως θα χρησιμοποιηθεί, καθώς την προηγούμενη φορά δεν είδαμε κάποιο μεμπτό αποτέλεσμα.

 

Η κίνηση αυτή έρχεται εν συνεχεία των ανακοινώσεων του CEO της Sony Pictures Michael Lynton, ο οποίος στη φετινή Ε3 είχε γνωστοποιήσει πως η εταιρεία ετοιμάζει νέο, αποκλειστικό περιεχόμενο περί gaming για το PlayStation Network. Μπορεί βέβαια να μην σημαίνει και απολύτως τίποτα, όπως είχε γίνει με την αντίστοιχη κίνηση του 2006. Αναμένουμε.

 

Link.png Site: http://uk.ign.com/articles/2013/07/06/sony-submits-trademark-application-for-playstation-tv?utm_campaign=ign+main+twitter&utm_source=twitter&utm_medium=social[/url]']ign.com