Μια εταιρεία με ευφάνταστο όνομα, η PlateStation 5, υπόσχεται να δώσει διαφορετικό χρώμα στην κονσόλα σας.

Το PlayStation 5, το οποίο θα βρίσκεται στα χέρια καταναλωτών σε λιγότερο από ένα μήνα, θα κυκλοφορήσει σε ένα χρώμα - λευκό. Όμως, όπως είδαμε και κατά το «λύσιμο» της κονσόλας σε επίσημο βίντεο, τα λευκά καλύμματα αποσπώνται ιδιαίτερα εύκολα και δίχως εργαλεία.

Κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός, και δημιούργησαν την PlateStation 5, μέσω της οποίας μπορεί ο καθένας να παραγγείλει ένα σετ από καλύμματα για το PS5 του, διαλέγοντας από πέντε διαθέσιμες επιλογές - μαύρο, ασημένιο, μπλε, κόκκινο και στρατιωτικό καμουφλάζ. Ας σημειωθεί πως πρόκειται για μια εταιρεία εντελώς ανεξάρτητη από τη Sony και το PlayStation, και τα καλύμματα σε καμιά περίπτωση δεν αποτελούν επίσημο προϊόν.

Someone is already making custom plates to change the look of your PS5

Η εταιρεία δηλώνει πως τα καλύμματα έχουν φτιαχτεί βάσει των επίσημων διαστάσεων που δημοσίευσε η Sony, όμως προφανώς, ακόμη δεν έχει διεξαχθεί κάποιος έλεγχος για την συμβατότητά τους. Ως εκ τούτου, συνίσταται προσοχή για όποιον αποφασίσει να προβεί σε προπαραγγελία, όμως ευτυχώς, προσφέρεται η δυνατότητα επιστροφής του προϊόντος - κάθε αγορά καλύπτεται από την πολιτική επιστροφών που ισχύει για 10 ημέρες από την παραλαβή του δέματος.

Το κάθε σετ πωλείται έναντι 34.95€ και, σε δοκιμή μας με πραγματικά στοιχεία Ελλάδας, προσφέρεται δωρεάν αποστολή παγκοσμίως. Αναφέρεται πως τα προϊόντα θα αποσταλλούν 12 Νοεμβρίου ή νωρίτερα, η οποία είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας της κονσόλας για την Αμερικανική αγορά (στην Ελλάδα, κυκλοφορεί στις 19 Νοεμβρίου). Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης αναφέρεται να είναι εντός 14 ημερών από την αποστολή, ενώ η εταιρεία φέρεται να εδρεύει στην Αγγλία, οπότε είναι σχεδόν βέβαιο πως δεν θα υπάρχουν έξοδα εκτελωνισμού για όποιον αποφασίσει να αγοράσει από αυτή.