H Sony σκοπεύει να παρουσιάσει κάποια από τα παιχνίδια που προορίζονται για PlayStation 5 σε μία εκδήλωση/παρουσίαση την ερχόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με το γνωστό ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg, η εκδήλωση της Sony που θα έχει ψηφιακή/online μορφή –εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού όπως είναι κατανοητό- αναμένεται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα, την Τετάρτη στις 3 Ιουνίου. Όπως επισημαίνεται πάντως στο σχετικό άρθρο, υπάρχει πιθανότατα να αλλάξουν τα σχέδια της εταιρείας λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες.

Δυστυχώς δεν δόθηκαν άλλες λεπτομέρειες που να αφορούν την εκδήλωση, αλλά το πιθανότερο είναι, όπως μας έχει συνηθίσει η Ιαπωνική εταιρεία μέχρι σήμερα, να μην μάθουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια για το λογισμικό και τους τίτλους. Η εταιρεία έχει προτιμήσει να προχωρήσει στην αποκάλυψη της κονσόλας σταδιακά με στόχο να διατηρήσει το ενδιαφέρον και το «hype σε υψηλό επίπεδο μέχρι το επίσημο λανσάρισμα της κονσόλας της, οπότε έχει περιοριστεί στην αποκάλυψη μέρους των χαρακτηριστικών του και του χειριστηρίου του. Η Microsoft από την άλλη έχει αφήσει λίγα στη φαντασία των gamers, τουλάχιστον για το hardware του Xbox Series X.

Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο ποια παιχνίδια αναμένεται να παρουσιαστούν στην online εκδήλωση της Sony. Περιμένουμε να δούμε ορισμένους first-party τίτλους αλλά και κάποιους third-party αποκλειστικούς τίτλους. Ανάμεσα σε άλλα, σύμφωνα με φήμες περιμένουμε τα Assassin’s Creed Valhalla, Dirt 5, Madden 21, NHL 21, Observer: System Redux, Quantum Error, Rainbow Six Siege και Redo! Enhanced Edition.

  • Like 1