Ο πόλεμος ανακοινώσεων για τις δυνατότητες του Xbox One και του PlayStation 4 συνεχίζει αμείωτος, με τη Sony να δίνει σημαντικές πληροφορίες για μερικά σημαντικά χαρακτηριστικά του PlayStation Network και στα οποία διαφοροποιείται από την πρόταση της Microsoft.

Συγκεκριμένα, οι λειτουργίες party chat για συνομιλία με φίλους μας, δε θα απαιτεί συνδρομή στο PlayStation Plus και θα παρέχεται δωρεάν σε όλα τα εγγεγραμμένα μέλη. Όπως ήδη γνωρίζουμε, η συνδρομή είναι απαραίτητη ώστε να μπορεί κάποιος να παίξει multiplayer games στο PlayStation 4, κάτι που όμως δεν ισχύει σύμφωνα με τη Sony για τα δωρεάν παιχνίδια. Το ίδιο θα ισχύσει και για τις online εφαρμογές όπως το Netflix και οι οποίες θα παρέχονται ελεύθερα σε όλους.

 

Αντίθετα με τη Sony, η Microsoft παρέχει τις ίδιες δυνατότητες και στο Xbox με την προϋπόθεση όμως ότι τα μέλη είναι εγγεγραμμένα στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Live Gold.

 

Τέλος η Sony επιβεβαίωσε ότι η λίστα φίλων του PS4 θα μπορεί να φτάσει έως τα 2.000 μέλη, διπλάσιο δηλαδή νούμερο από αυτό που θα επιτρέπεται στους κατόχους Xbox One.

 

 

Link.png Site: http://www.eurogamer.net/articles/2013-07-29-playstation-4-party-chat-online-apps-wont-require-plus-subscription[/url]']eurogamer.net