Το PlayStation Experience είναι μια νέα έκθεση της Sony η οποία προορίζεται για τους gamers και η οποία όπως φανερώνει ο τίτλος της είναι αφιερωμένη εξ' ΄ολοκλήρου στο PlayStation το οποίο γιορτάζει τα 20 του χρόνια.

Λαμβάνοντας χώρα για πρώτη φορά φέτος στο Las Vegas, το κοινό μπόρεσε να δει νέο υλικό από τα καλύτερα παιχνίδια που προορίζονται να κυκλοφορήσουν το 2015 για το PlayStation 4 και τη φορητή παιχνιδομηχανή PS Vita.

 

Το παιχνίδι που τράβηξε τα περισσότερα βλέμματα είναι χωρίς αμφιβολία το πολυαναμενόμενο Uncharted 4: A Thief's End, το οποίο βαδίζει στα χνάρια των προηγούμενων τίτλων της σειρά από πλευράς gameplay, με σημαντικά όμως αναβαθμισμένα γραφικά. Μάλιστα η Sony προχώρησε και στην παρουσίαση ενός 15λεπτου gameplay από το παιχνίδι το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

 

 

Στις υπόλοιπες ανακοινώσεις ξεχώρισε το Street Fighter V το οποίο θα κυκλοφορήσει για PC και PlayStation 4, δίνοντας μάλιστα την ευκαιρία για multiplayer παιχνίδι ανάμεσα στις δύο αυτές πλατφόρμες.

 

 

Ο David Jaffe, υπεύθυνος για το God of War και το Twisted Metal, παρουσίασε τη νέα του δημιουργία με τίτλο Drawn to Death, ένα multiplayer παιχνίδι το οποίο έως τέσσερις χρήστες παρέχεται δωρεάν και ξεχωρίζει όπως μπορείτε να δείτε για τα ασυνήθιστα γραφικά του.

 

 

Όπως είχε ανακοινωθεί στην E3, το κλασσικό παιχνίδι Grim Fandango, ανανεώνεται πλήρως και έρχεται στο PlayStation 4, PS Vita, PC, Mac και Linux στις 27 Ιανουαρίου με την ίδια ατμόσφαιρα και puzzle του αυθεντικού παιχνιδιού. Τον ίδιο δρόμο ανανέωσης θα ακολουθήσει το 2015 άλλο ένα κλασσικό adventure της LucasArts, το Day of the Tentacle του οποίου η Special Edition θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για PS4 και PS Vita.

 

 

Άλλα παιχνίδια που ξεχώρισαν από τη σημερινή παρουσίαση της Sony είναι τα

,
,
,
,
και
.

 

 

Link.png Site: PlayStation Experience

Video Video: PlayStation Twitch