Τα δωρεάν παιχνίδια Απριλίου για τους κατόχους συνδρομής PS Plus αποκαλύφθηκαν νωρίτερα, από λάθος της Sony.

Λίγους μήνες πριν και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο, η Sony έδινε το Uncharted: The Nathan Drake Collection στους κατόχους PS Plus και τώρα έρχεται να συμπληρώσει τη σειρά δίνοντας και την τέταρτη συνέχεια Uncharted 4: A Thief’s End. Μαζί με το Uncharted θα μπορεί κάποιος να αποκτήσει και το Dirt Rally 2.0, ένα σχετικά πρόσφατο racing παιχνίδι της Codemasters, το οποίο θα σε βάλει σε ρυθμούς WRC.

Η Sony αποκάλυψε από λάθος τα παιχνίδια για τον Απρίλιο, σε βίντεο στο YouTube το οποίο γρήγορα «κατέβηκε». Σε κάθε περίπτωση τα παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη Τρίτη του μήνα, δηλαδή στις 7 Απριλίου.

Το Uncharted 4 είναι ένα από τα καλύτερα αποκλειστικά παιχνίδια που μπορεί να παίξει κανείς στο PlayStation 4. Η ιστορία του παιχνιδιού περιστρέφεται γύρω από τους Nathan, Sully, Elena και Sam, οι οποίοι αναζητούν το μυθικό θησαυρό του Άγγλου πειρατή Henry Every. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που πρέπει οπωσδήποτε να έχει κάποιος στη συλλογή του.

Για τους fans των racing παιχνιδιών, ο Απρίλιος είναι ένας καλός μήνας, αφού θα έχουν τη δυνατότητα να τρέξουν σε off-road διαδρομές με δεκάδες διαφορετικά αυτοκίνητα σε ειδικές διαδρομές σε όλο τον κόσμο. Το Dirt Rally 2.0 με επίσημες ειδικές του WRC σε ΗΠΑ, Νέα Ζηλανδία, Ισπανία, Πολωνία, Αργεντινή και Αυστραλία, θα σου δώσει έναν επιπλέον λόγο να ξεσκονίσεις την τιμονιέρα που έχεις αφήσει στην άκρη, ειδικά αυτές τις μέρες που η οδήγηση δεν αποτελεί ρουτίνα της καθημερινότητας.

Gamespot

  • Like 2