Στα επίσημα αποκαλυπτήρια του τελικού σχεδιασμού του PlayStation 4, προχώρησε η Sony στα πλαίσια της ετήσιας καθιερωμένης παρουσίασης της εταιρείας στο συνέδριο E3.

Αν και η Sony είχε προχωρήσει στην ανακοίνωση των τεχνικών χαρακτηριστικών του PS4 σε ειδική εκδήλωση τον περασμένο Φεβρουάριο, εντούτοις δεν αποκάλυψε τον τελικό του σχεδιασμό εκτός από του συνοδευτικού χειριστηρίου, του DualShock 4.

 

Ακολουθώντας την ίδια συνταγή με το PlayStation 2 και PlayStation 3, το PS4 μπορεί να τοποθετηθεί σε οριζόντια αλλά και κάθετη θέση, ενώ διαθέτει ματ και γυαλιστερή επίστρωση σε διάφορα του σημεία. Ο σχεδιασμός του είναι σχετικά ασυνήθιστος όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες

 

222.jpg

 

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, η Sony επέδειξε αρκετά παιχνίδια όπως το The Order:1886, Beyond: Two Soulds, Assasin's Creet IV, Killzone: Shadow, Knack, Watch Dogs και Final Fantasy XV ενώ την ίδια ώρα τα στούντιο της Sony αναπτύσσουν 30 παιχνίδια για το PS4.

 

Με σαφή στόχο τη Microsoft και τις πρόσφατες ανακοινώσεις της για την πολιτική που θα ακολουθήσει στο Xbox One με τα μεταχειρισμένα videogames, η Sony ξεκαθαρίζει από τώρα τη θέση της αναφέροντας ότι τίποτα δε θα αλλάξει και ότι ο κάτοχος ενός παιχνιδιού θα μπορεί να το κάνει ότι θέλει χωρίς περιορισμούς. Ακόμα, κανενός είδους πιστοποίησης δε θα απαιτείται ώστε να μπορεί ο χρήστης να παίξει το παιχνίδι του, συμπεριλαμβανομένου της σύνδεσης με το Internet.

 

Σημαντική ακόμα θεωρείται και η ανακοίνωση ότι οι κάτοχοι του PlayStation 4 θα πρέπει να προμηθευτούν συνδρομή στο PlayStation Plus για να μπορέσουν να παίξουν οποιοδήποτε παιχνίδι σε Multiplayer mode.

 

To PlayStation 4 θα κυκλοφορήσει με τιμή €399 λίγο πριν το τέλος του χρόνου, χωρίς να υπάρχει ενημέρωση για ακριβή ημερομηνία ή τις χώρες που θα διατεθεί αρχικά.

 

Link.png Site: http://www.playstation.com[/url]']PlayStation