Το επόμενο επεισόδιο των ενημερωτικών stream της Sony ορίστηκε για την Πέμπτη, πλην όμως η εταιρεία φρόντισε να ξεκαθαρίσει τι θα πρέπει να (μην) περιμένουμε.

Η Sony έδωσε στη δημοσιότητα την πληροφορία που άπαντες περίμεναν: το επόμενο State of Play θα βγει στον αέρα την Πέμπτη 6 Αυγούστου και ώρα 19:00 (Ελλάδος). Δυστυχώς πάντως για όλους όσοι θεωρούσαν ότι έφτασε επιτέλους η ώρα να μάθουμε ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμή για το PS5, οι φήμες δεν ευοδώθηκαν αφού η εταιρεία ξεκαθάρισε ότι δε θα προβεί σε καμία ανακοίνωση σχετικά με την επερχόμενή της κονσόλα.

Όπως ανακοινώθηκε λοιπόν, μολονότι το επεισόδιο της Πέμπτης θα ξεπεράσει σε διάρκεια τα 40 λεπτά, θα περιλαμβάνει κατά κύριο λόγο gameplay από τίτλους και πληροφορίες για μελλοντικά update παιχνιδιών. Όσο για τα… υπόλοιπα;

Για να είμαστε ξεκάθαροι, δε θα υπάρξουν ανακοινώσεις σχετικά με τα PlayStation Studios στο επεισόδιο της Πέμπτης. Δε θα υπάρξει ενημέρωση σχετικά με hardware, εταιρικά στοιχεία, προπαραγγελίες ή ημερομηνίες. Αυτή την Πέμπτη εστιάζουμε μόνο στην παρουσίαση επιλεγμένων εκπληκτικών τίτλων που θα διατεθούν στο ευρύτερο οικοσύστημα του PlayStation. Θα έχει πλάκα!

Το State of Play μπορείτε να το παρακολουθήσετε τόσο μέσω Twitch, όσο και μέσω YouTube.