Εκπληκτική επίδοση από τον τίτλο της Mediatonic που έχει κατακτήσει τον πλανήτη!

Η τρέλα με το Fall Guys όχι απλά δε λέει να κοπάσει αλλά ξεπερνά κάθε προσδοκία. Ανάμεσα σε όλα όσα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής ο τίτλος πλέον αποτελεί και το παιχνίδι με τα περισσότερα download στην ιστορία του PS Plus! Το Fall Guys: Ultimate Knockout, όπως είναι ο πλήρης τίτλος του, κυκλοφόρησε μόλις στις 4 Αυγούστου σε PC και PS4 και μάλιστα σε ό,τι αφορά το δεύτερο, δόθηκε αμέσως δωρεάν μέσω PS Plus. Η κίνηση αυτή φαίνεται πως έκανε και τη διαφορά, αφού το παιχνίδι απέκτησε σε χρόνο μηδέν φανατικό κοινό, μαγνητίζοντας το ενδιαφέρον ακόμα και των πλέον δημοφιλών streamer σε Twitch και YouTube Gaming.

Μάλιστα, όπως συμπλήρωσε η εταιρεία που ανέλαβε την έκδοση του παιχνιδιού, Devolver Digital, το Fall Guys πραγματοποιεί εξίσου εντυπωσιακή πορεία και στο Steam. Το ότι έχει “κατασκηνώσει” στην κορυφή των chart της πλατφόρμας της Valve, μεταφράζεται σε περισσότερες από 7 εκατ. πωλήσεις, συνεχίζοντας έτσι την ξέφρενη πορεία του (τις πρώτες 24 ώρες κυκλοφορίας του είχε σημειώσει 1,5 εκατ. πωλήσεις ενώ μετά την πρώτη του εβδομάδα στα ψηφιακά ράφια του Steam, βρισκόταν στις 2 εκατ. πωλήσεις). Εν αντιθέσει με το PS Store, στο Steam ο τίτλος διατίθεται μόνο προς πώληση.

Σε περίπτωση που είστε συνδρομητές PS Plus και δεν το έχετε κατεβάσει, έχετε μερικές ακόμα μέρες για να το προσθέσετε στη βιβλιοθήκη τίτλων σας.

  • Like 4