Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει 14 Ιανουαρίου 2022 και θα προσφέρει αρκετές γραφικές βελτιώσεις

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της Sony και του PlayStation, God of War, θα κυκλοφορήσει και σε PC. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει 14 Ιανουαρίου μέσω Steam και Epic Games Store και είναι ήδη διαθέσιμος για προπαραγγελία έναντι 49,99€.

Στις γραφικές βελτιώσεις που φέρει ο τίτλος περιλαμβάνονται ανάλυση έως 4Κ με ξεκλείδωτα καρέ, υποστήριξη ultra-wide ανάλυσης 21:9, όπως και υποστήριξη DLSS (Deep Learning Super Sampling) και Reflex τεχνολογίες της Nvidia, για μια καλύτερη και πιο άμεση εμπειρία.

Η Sony υπόσχεται πως ο τίτλος θα έχει υποστήριξη χειριστηρίων και τροποποίηση κουμπιών πληκτρολογίου. Και φυσικά θα υποστηρίζεται το DualShock 4 όπως και το DualSense του PS5. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε και στο σχετικό blog post της Sony.

Ολοένα και περισσότεροι τίτλοι των PlayStation Studios βρίσκουν το δρόμο τους στα PC, με την αρχή να έκαναν τα Horizon Zero Dawn και Days Gone. Επιπλέον, η Sony ήδη ανακοίνωσε και τη μεταφορά του Uncharted: Legacy of Thieves Collection, που περιέχει τα Uncharted 4: A Thief’s End και Uncharted: The Lost Legacy, το οποίο αναμένεται μέσα στο 2022.

  • Like 16