Όπως αναμενόταν, η Sony αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της ψηφιακής της εκδήλωσης το βράδυ της Τετάρτης τις τιμές πώλησης των δύο εκδόσεων του PlayStation 5

Το PS5 με Blu-ray λοιπόν θα στοιχίζει 500 ευρώ, την ώρα που το μοντέλο χωρίς οπτικό δίσκο θα τιμάται 400 ευρώ, όντας δηλαδή 100 ευρώ φθηνότερο. Αρχικά και οι δύο κονσόλες του PS5 θα κυκλοφορήσουν στις 12 Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, την Ιαπωνία, τον Καναδά, το Μεξικό, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και τη Νότιο Κορέα ενώ στον υπόλοιπο κόσμο συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, θα κυκλοφορήσει μία εβδομάδα μετά, στις 19 Νοεμβρίου.

Αν και δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό τεμαχίων που θα διοχετευτούν στην ελληνική αγορά, αυτά θα είναι περιορισμένα οπότε όπως εύκολα αντιλαμβάνεστε θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (κοινώς όπως πρόλαβε, πρόλαβε).

Κατά τη διάρκεια του PS5 Showcase, η Sony μας έδειξε το Final Fantasy XVI το οποίο θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο PS5 όσον αφορά τις κονσόλες καθώς και στο PC, αλλά και τα Spider-Man: Miles Morales (αποκλειστικά στο PS5), Hogwarts Legacy (2021), Call of Duty Black Ops Cold War, Resident Evil Village (2021),  Deathloop (PC/PS5), Devil May Cry 5 Special Edition, Oddworld Soulstorm, Five Nights at Freddys, Ghostwire: Tokyo, Demon's Souls και Fortnite.

image.png.77c7f3aa31b5633dca8a00d03092fb1a.png

Η Sony μας έδειξε ακόμα το PlayStation Plus Collection, μία υπηρεσία που ουσιαστικά έρχεται να απαντήσει στο Game Pass της Microsoft και θα προσφέρει μία σειρά τίτλων του PS4 δωρεάν προς κατέβασμα στο λανσάρισμα του PS5 (είδαμε: God of War, Bloodborne, Final Fantasy XV, Until Dawn, Mortal Kombat X, Ratchet & CLank (2016), Fallout 4, Detroit: Become Human, Battlefield 1, Batman Arkham Knight, The Last Guardian, The Last of Us Remastered, Uncharted 4, Persona 5, Resident Evil Biohazard μεταξύ άλλων).

Η εκδήλωση έκλεισε με ένα teaser ενός νέου God of War.

Θυμίζουμε ότι το Xbox Series X έχει ανακοινωθεί στα 499 ευρώ με την all-digital “light” εκδοχή του, το Xbox Series S, να έρχεται στα 299 ευρώ.

 

  • Like 8