Λίγες ημέρες πριν την επίσημη παρουσίαση της στην έκθεση E3, η Microsoft ανακοίνωσε πριν λίγο την προσωρινή μείωση τιμής του Xbox One, το οποίο πλέον θα κοστίζει €299.

Η προηγούμενη τιμή της παιχνιδοκονσόλας είχε οριστεί στα €349 ενώ σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Xbox, η μειωμένη τιμή κατά €50 αφορά όχι μόνο το μοντέλο με σκληρό δίσκο 500GB αλλά και των περισσοτέρων ειδικών πακέτων του Xbox One που συνοδεύονται συνήθως από παιχνίδι. Η ημερομηνία λήξης της προσφοράς είναι στις 13 Ιουνίου κάτι που δε θεωρείται τυχαίο αφού τη συγκεκριμένη ημέρα η Microsoft θα ανακοινώσει αρκετά νέα πράγματα γύρω από το μέλλον του Xbox One.

 

Σίγουρη θεωρείται η παρουσίαση μιας slim έκδοσης της παιχνιδοκονσόλας η οποία θα αντικαταστήσει την έκδοση που κυκλοφορεί ήδη στα καταστήματα και πιθανόν να διατηρήσει την τιμή της προσφοράς των €299. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ανανεωμένο Xbox One θα διαθέτει κατά 40% μικρότερες διαστάσεις από τον προκάτοχο του χωρίς κάποια αλλαγή στις επιδόσεις.

 

Άλλες πληροφορίες φέρουν τη Microsoft να παρουσιάζει δύο streaming συσκευές αποκλειστικά για το Xbox, με την πρώτη να μοιάζει αρκετά σε δυνατότητες με το Chromecast της Google και την άλλη να αποτελεί μια συσκευή που θα μπορεί να αναπαράγει παιχνίδια και εφαρμογές αλλά και να κάνει streaming παιχνίδια από ένα Xbox One που βρίσκεται στο χώρο.

 

Η παρουσίαση της Microsoft είναι προγραμματισμένη στις 13 Ιουνίου και στις 7.30μμ ώρα Ελλάδος. Θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το Xbox.com αλλά και από την εφαρμογή Live που διαθέτει το Xbox One.

 

Link.png Site: Xbox