Η Microsoft μόλις ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια του Xbox Games Showcase, μια νέα μαύρη έκδοση του Xbox Series S με ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο 1TB.

Λίγα πράγματα έχουν αλλάξει από το αρχικό Xbox Series S, εκτός από το μαύρο χρώμα και o μεγαλύτερος αποθηκευτικός χώρος στο εσωτερικό. Η Microsoft λανσάρει το μαύρο Xbox Series S 1TB την 1η Σεπτεμβρίου στην τιμή των 349 δολαρίων και οι προπαραγγελίες ξεκινούν από σήμερα τουλάχιστον στις ΗΠΑ.

Το μαύρο Xbox Series S ανακοινώθηκε στη σκηνή από τον επικεφαλής του Xbox Phil Spencer, ο οποίος ανέφερε επίσης ότι η εταιρεία αύξησε επίσης τις αποστολές του Xbox Series X για να καλύψει τη ζήτηση.

Το Xbox Series S ξεκίνησε κατά το λανσάρισμά του αρχικά στα 299 δολάρια με μόλις 512GB αποθηκευτικού χώρου, οπότε αυτή η αύξηση σε 1TB είναι πολύ ευπρόσδεκτη, ειδικά όταν συνδυάζεται με μικρή αύξηση στην τιμή. Η κυκλοφορία ενός νέου Xbox Series S έρχεται  μόλις λίγες ημέρες αφότου η Western Digital ανακοίνωσε τις δικές της κάρτες επέκτασης αποθήκευσης 512GB και 1TB Xbox, ένα απαραίτητο περιφερειακό για τους κατόχους του Xbox Series S. Οι κάρτες της Western Digital ξεκινούν από 79,99 δολάρια για 512GB πρόσθετου αποθηκευτικού χώρου.

Η τιμολόγηση των 349 δολαρίων της Microsoft σημαίνει ότι πληρώνετε επιπλέον 50 δολάρια για τα 512GB αποθηκευτικού χώρου στο μαύρο μοντέλο Xbox Series S. Η Microsoft αναφέρει ότι η νέα έκδοση του Xbox Series S θα είναι διαθέσιμη την 1η Σεπτεμβρίου, εγκαίρως για τις φθινοπωρινές κυκλοφορίες των Starfield και Forza Motorsport.

  • Like 11