Έχοντας αρχικά κάνει "καριέρα" ως meme στο Internet, η τοστιέρα Xbox Series S είναι εδώ έτοιμη να τοποθετηθεί δίπλα στο Xbox Series X ψυγείο σας.

Και όντως, μιλάμε για μια πραγματική τοστιέρα που μπορεί να διαχειριστεί το ψωμί, τα αγγλικά μάφιν και τις κατεψυγμένες waffles σας. Φυσικά αυτό που ξεχωρίζει πέρα από το σχεδιασμό, είναι η δυνατότητα να αποτυπώσει ακόμη και το λογότυπο του Xbox στο ψωμί σας. 

Εικόνες μιας τοστιέρας Xbox Series S εμφανίστηκαν για πρώτη φορά πριν από σχεδόν ένα χρόνο σε γαλλικούς ιστότοπους, αλλά το Walmart άρχισε τώρα να τη διαθέτει για 39,99 δολάρια, όπως εντόπισε ο Wario64. Ενώ η τοστιέρα μοιάζει με ένα Xbox Series S, με το χαρακτηριστικό μαύρο αεραγωγό της, περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από χαρακτηριστικά που χρειάζονται για να ζεσταθεί το ψωμί σας.

image.png.4ed20115a77227e3d4c845d924d2ec4e.png

Υπάρχουν έξι επίπεδα λειτουργίας, ένας αφαιρούμενος δίσκος, μετρητής αντίστροφης μέτρησης με LED και κουμπί απόψυξης. Αλλά το κύριο αξεσουάρ είναι προφανώς η δυνατότητα να αποτυπωθεί το λογότυπο του Xbox στο ψωμί σας σαν πραγματικός gamer. 

Αυτή δεν είναι η πρώτη τοστιέρα που κατασκευάζεται για gamers. Η Bungie κυκλοφόρησε μια τοστιέρα με θέμα το Destiny πριν από μερικά χρόνια, με δυνατότητα να αποτυπώσει το λογότυπο Tricorn του Destiny στο ψωμί. Η Razer επίσης υποσχέθηκε ότι θα έκανε πραγματικότητα την τοστιέρα που ανακοίνωσε ως πρωταπριλιάτικο αστείο, κάτι που όμως δεν συνέβη ποτέ.  

Η τοστιέρα Xbox Series S συνοδεύει το ψυγείο Xbox Series X που γεννήθηκε από memes που κορόιδευαν την ομοιότητα της κονσόλας με ψυγείο. 

  • Like 7
  • Thanks 1