Ένα από τα παιχνίδια που θα δούμε στο πολυαναμενόμενο event Xbox 20/20, θα είναι το Halo Infinite.

Το studio 343 Industries, επιβεβαίωσε πως το Halo Infinite θα είναι μέρος του event για το Xbox Series X τον Ιούλιο. Σε μία σύντομη δημοσίευση στο επίσημο blog του Halo Waypoint, η εταιρία αναφέρει πως είναι ενθουσιασμένη διότι ένας από τους αποκλειστικούς τίτλους που θα δούμε τον Ιούλιο, θα είναι το Halo Infinite.

Έπειτα την ακύρωση της έκθεσης Ε3 2020, η Microsoft αναγκάστηκε να αλλάξει την προσέγγισή της έως και την κυκλοφορία του Xbox Series X, διοργανώνοντας μηνιαία streams που θα αποκαλύπτουν τμηματικά τίτλους, παιχνίδια και λειτουργίες που θα δουν οι gamers από την κονσόλα της επόμενης γενιάς.

Αν και κατά τη διάρκεια του Μαΐου η Microsoft επικεντρώθηκε και σε third-party τίτλους όπως το Assassin’s Creed Valhalla, το Xbox 20/20 event του Ιουλίου θα είναι αφιερωμένο για να μας δώσει μία καλύτερη εικόνα στους αποκλειστικούς τίτλους της κονσόλας, που ήδη αναπτύσσονται από τα Xbox Game Studios. Η Microsoft μάλιστα υπόσχεται να μας δείξει νέο gameplay, να μας δώσει πληροφορίες από τις ομάδες ανάπτυξης οι οποίες εργάζονται στη βελτιστοποίηση περιεχομένου για το Xbox Series X αλλά και να κάνει ανακοινώσεις παιχνιδιών που δεν έχουμε έως σήμερα ακούσει.

Αν και η 343 Industries επιβεβαίωσε την εμφάνιση του Halo Infinite, δεν ξεκαθάρισε αν θα δούμε πλάνα gameplay, οπότε για την ώρα δεν είναι σίγουρο τι ακριβώς θα μας παρουσιάσει. Ωστόσο, το Halo Infinite εξακολουθεί να έχει προγραμματιστεί να είναι ένας τίτλος που θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα με το Xbox Series X, οπότε το event του Ιουλίου θα ήταν μία καλή ευκαιρία να δούμε το gameplay του παιχνιδιού.

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η ακριβής ημερομηνία για το stream του Ιουλίου και πέρα από το Halo Infinite, δεν υπάρχει πληροφόρηση για το ποια άλλα παιχνίδια θα δούμε. Αυτή τη στιγμή το Xbox έχει 15 διαφορετικά studio και λέγεται πως αρκετά από αυτά θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν τους επερχόμενους τίτλους τους. Ίσως δούμε περισσότερα για το Hellblade 2 ή το Fable 4. Ανεξάρτητα όμως από αυτά, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δούμε τον Master Chief σε νέες αποστολές.

  • Like 3