Η Microsoft ανακοίνωσε το δικό της event, κατά τη διάρκεια του οποίου αναμένεται να πάρουμε μια πρώτη γεύση των τίτλων που ετοιμάζει η ίδια για τη νέα της κονσόλα.

Η αναμονή των φίλων του Xbox λαμβάνει τέλος, αφού η Microsoft ανακοίνωσε το event στο οποίο θα μας προσφέρει μια πρώτη ιδέα των τίτλων που αναπτύσσουν τα Xbox Game Studios για το επερχόμενο Xbox Series X. To Xbox Games Showcase λοιπόν θα λάβει χώρα την Πέμπτη 23 Ιουλίου στις 19:00 ώρα Ελλάδος και θα μεταδοθεί ζωντανά από τα κανάλια της Microsoft σε Twitch, YouTube, Facebook, Twitter και Xbox.

Όσο για το τι μας περιμένει εκεί; Σε πρώτη φάση θα πρέπει να δούμε το Halo Infinite που αναπτύσσεται από τη 343 Industries και πρόκειται να συνοδεύσει το Xbox Series X στα πρώτα του βήματα στην αγορά. Φήμες θέλουν τη Microsoft να ανακοινώνει και νέο Fable, αναβιώνοντας το αγαπημένο franchise που ουσιαστικά έχει να δει νέο τίτλο από το 2010 και το Fable III -ό,τι κυκλοφόρησε αργότερα ήταν είτε spin-off, είτε remake. Η λογική λέει ότι το “παρών” θα δώσει και κάτι σε Forza ενώ δε θα μας εξέπληττε αν συνέβαινε το ίδιο και με τη σειρά Gears of War.

Από εκεί και πέρα, θυμηθείτε ότι η Rare ετοιμάζει το Everwild το οποίο και αποκαλύφθηκε στο περυσινό X019 του Λονδίνου, οπότε όλο και κάτι θα πρέπει να δούμε. Επιπρόσθετα η μεν Double Fine δουλεύει επάνω στο Psychonauts 2 το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή φέτος (εκτός κι αν αλλάξει κάτι τελευταία στιγμή) ενώ η δε Ninja Theory έχει στα σκαριά το Hellblade II για το οποίο μάλιστα έχουμε παρακολουθήσει και ένα μικρό teaser.

Όχι κι άσχημα, έτσι;

  • Like 5