Η Microsoft ανακοίνωσε τον Νοέμβριο ως μήνα κυκλοφορίας της νέας της κονσόλας, με τις φήμες και τις διαρροές να μιλούν συγκεκριμένα για τις πρώτες του ημέρες.

Με κείμενο που δημοσιεύτηκε στο Xbox Wire, η Microsoft ανακοίνωσε πως το Xbox Series X κυκλοφορεί τον Νοέμβριο. Όπως μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά:

Θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε χιλιάδες παιχνίδια από τέσσερις γενιές, όταν το Xbox Series X κυκλοφορήσει παγκοσμίως αυτόν τον Νοέμβριο. Παράλληλα, περισσότεροι από 100 βελτιστοποιημένοι για το Xbox Series X τίτλοι είναι προγραμματισμένοι να κυκλοφορήσουν μέσα στην τρέχουσα χρονιά.

Λίγο μετά την ανακοίνωση από πλευράς Microsoft (η οποία, σημειωτέον, έκανε την εμφάνισή της αμέσως μετά τη μετάθεση της κυκλοφορίας του Halo Infinite για το 2021), ήρθε ένα tweet από τον Tom Warren να δώσει επιπρόσθετο ενδιαφέρον στην όλη κατάσταση. Ο αρχισυντάκτης του Verge δημοσίευσε φωτογραφία -που ισχυρίζεται ότι προέρχεται- από κιβώτιο με κουτιά χειριστηρίων, το οποίο διαθέτει αυτοκόλλητο που αναφέρει να μην ανοιχτεί πριν τις 6 Νοεμβρίου, ημερομηνία κυκλοφορίας -κατά τον Warren- της κονσόλας.

Το τι ισχύει και τι όχι (η Microsoft για παράδειγμα δεν έχει κάνει την παραμικρή αναφορά στο Xbox Series S κι ας έχει διαρρεύσει μέχρι και το χειριστήριό του), κατά πάσα πιθανότητα θα το μάθουμε εντός των προσεχών εβδομάδων.

  • Like 3