Η Microsoft ξεκίνησε να δοκιμάζει μία νέα συνδρομητική επιλογή για το Xbox Game Pass Ultimate, το οποίο θα αποκτήσει σύντομα οικογενειακό πακέτο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το νέο πρόγραμμα επιτρέπει στους συνδρομητές να μοιράζονται τα οφέλη της gaming συνδρομής τους με άλλα 4 άτομα. Ήδη η Microsoft έχει ξεκινήσει τις πραγματικές δοκιμές σε 2 χώρες, την Κολομβία και την Ιρλανδία, ενώ μοναδική προϋπόθεση για τους υπόλοιπους 4 χρήστες που θα συμμετάσχουν στο οικογενειακό πακέτο, είναι να βρίσκονται στην ίδια χώρα. Το μηνιαίο κόστος για όσους Ιρλανδούς που συμμετέχουν στο δοκιμαστικό στάδιο, έχει οριστεί στα 21,99€.

«Ξεκινώντας από σήμερα στην Κολομβία και την Ιρλανδία, οι Xbox Insiders μπορούν να ξεκινήσουν να δοκιμάζουν ένα νέο πρόγραμμα που επιτρέπει σε πολλά άτομα να μοιράζονται τα οφέλη του Game Pass Ultimate», εξηγεί ο Tyler Mittleider, υψηλόβαθμο στέλεχος της Microsoft. «Αυτό καθιστά ακόμα πιο εύκολο να παίζετε τα παιχνίδια του Game Pass με φίλους και οικογένεια σε κονσόλα, PC και στο cloud, επιτρέποντάς σας να προσθέσετε έως και τέσσερα άτομα στη συνδρομή σας, όλα με τη δική τους μοναδική πρόσβαση στα παιχνίδια, το περιεχόμενο και τα οφέλη του Xbox Game Pass Ultimate».

Xbox_Series_X___Xbox_Series_X_2022_08_04_23_12_47.png.22fe579cb372d2720b6b037dd4f00870.png

Όσοι μένουν στην Κολομβία και την Ιρλανδία και έχουν πρόσβαση στο πρόγραμμα Xbox Insider, μπορούν να εγγραφούν από σήμερα στο δοκιμαστικό πρόγραμμα του Game Pass Ultimate μέσα από το Microsoft Store. Η συμμετοχή τους θα μετατρέψει τον υπάρχοντα χρόνο που απομένει στη συνδρομή τους σε ένα πρόγραμμα σε ένα νέο πρόγραμμα με βάση τη χρηματική αξία της παλιάς συνδρομής. Έτσι, αν έχετε έναν ολόκληρο μήνα Ultimate, αυτός θα μετατραπεί σε 18 ημέρες συνδρομής στο νέο οικογενειακό πρόγραμμα. 

Μόλις κάποιος ενδιαφερόμενος πραγματοποιήσει την εγγραφή του στο νέο πρόγραμμα, μπορεί στη συνέχεια να μεταβεί στο Microsoft Account του για να στείλει τέσσερις προσκλήσεις μέσω email ή να δημιουργήσει συνδέσμους για να τους μοιραστεί με φίλους και συγγενείς. Η Microsoft φημολογείται ότι μελετούσε ένα οικογενειακό πρόγραμμα για το Xbox Game Pass εδώ και αρκετό καιρό και η έναρξη της δοκιμαστικής περιόδου δείχνει ότι ετοιμάζεται να δει πως το κοινό θα αντεπεξέλθει στην κοινή χρήση του Xbox Game Pass Ultimate.

Η Microsoft προσφέρει επί του παρόντος το Xbox Game Pass ή το PC Game Pass για 9,99 δολάρια το μήνα. Κανένα από τα δύο δεν περιλαμβάνει δυνατότητες online multiplayer, αλλά μπορείτε να αναβαθμιστείτε στο Xbox Game Pass Ultimate με μηνιαίο κόστος 14,99 δολάρια. Με τον τρόπο αυτό ξεκλειδώνετε το Game Pass για κονσόλα και PC, έχετε πρόσβαση στο EA Play και δυνατότητα για online multiplayer.

  • Like 8
  • Haha 1