Το τέλος του Hangouts πλησιάζει, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι η Google ετοιμάζεται για την πλήρη κατάργηση της υπηρεσίας για τους καταναλωτές, κάπου μέσα στο 2020.

Το Hangouts παραμένει ακόμα και σήμερα ο κύριος τρόπος επικοινωνίας μέσω chat των χρηστών του Gmail, ενώ η αντίστοιχη android εφαρμογή παραμένει στο Google Play Store αν και πολλοί αναφέρουν ότι ήδη παρουσιάζει αρκετά προβλήματα με bugs αλλά και προβλήματα ταχύτητας. Το brand του Hangouts θα συνεχίσει πάντως να υπάρχει μέσω των υπηρεσιών Hangouts Chat και Hangouts Meet που απευθύνονται στους χρήστες της σουίτας G Suite.

Το Hangouts Meet αποτελεί την πρόταση της Google στα εργαλεία επικοινωνίας μεταξύ των υπαλλήλων μιας εταιρείας, με πολλούς να το θεωρούν ως την απάντηση της εταιρείας στο Slack.

Αν και με το τέλος να πλησιάζει, εντύπωση προκαλεί η απόφαση της Google να αποτελέσει το Hangouts μία από τις ελάχιστες εφαρμογές για τις νέες λειτουργίες MMS και RCS που διαθέτει πλέον το Android Auto, μαζί με τα Android Messages και το WhatsApp.

9to5google

  • Like 1