Για μια ακόμη φορά, οι διαρροές μας δίνουν σχεδόν όλες τις πληροφορίες για τουλάχιστον ένα από τα τα δύο νέα Nexus smartphones τα οποία θα παρουσιάσει αύριο η εταιρεία, μαζί με την τελική έκδοση του Android.

Ο λόγος για το Nexus 6P, το οποίο σηματοδοτεί και τη συνεργασία της Google με τη Huawei για πρώτη φορά, για τη δημιουργία ενός Nexus smartphone. Σύμφωνα με slides που έφερε στην επιφάνεια η ιστοσελίδα Android Police, γνωρίζουμε πλέον τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, στα οποία ξεχωρίζει εκτός από την οθόνη, η μπαταρία των 3.450mAh.

 


Παράλληλα επιβεβαιώνεται ότι η AMOLED οθόνη θα διαθέτει μέγεθος 5.7" με ανάλυση WQHD, θα προστατεύεται από Gorilla Glass 4, ενώ η ποιότητα κατασκευής της συσκευής θα είναι μεταλλική, με χαρακτηριστικότερη διαφοροποίηση την κάμερα των 12MP με διάφραγμα F/2.0, η οποία προεξέχει από το υπόλοιπο σώμα της συσκευής. Για τον επεξεργαστή, η Huawei επιλέγει τη νεώτερη έκδοση του Snapdragon 810 της Qualcomm, με 3GB μνήμη και χωρητικότητα 32GB.

 

Στο πίσω μέρος υπάρχει αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων ενώ στο εμπρόσθιο μέρος, η Huawei έχει εγκαταστήσει διπλά ηχεία για όσο το δυνατόν καλύτερο ήχο. Η φόρτιση της συσκευής μπορεί να γίνει με τους γρήγορους χρόνους που προσφέρει η τεχνολογία Quick Charging 2.0 της Qualcomm, μέσα από τη νέα θύρα USB Type-C που ενσωματώνει το Nexus 6P.

 

nexus2cee_wqyoH2o_thumb.png

 

Μένει να μάθουμε την τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας της συσκευής, κάτι που θα γίνει γνωστό αύριο κατά τη διάρκεια της παρουσίασης η οποία ξεκινά στις 7.00μμ και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της Google στο YouTube. Πληροφορίες του Insomnia αναφέρουν ότι το μοντέλο θα κυκλοφορήσει κανονικά και στη χώρα μας, πιθανότατα από το Νοέμβριο.

 

Link.png Site: http://www.androidpolice.com/2015/09/27/nexus-6p-presentation-leak-includes-more-images-confirms-metal-body-gorilla-glass-4-and-3450mah-battery[/url]/']Android Police