Η Dell παρουσίασε δύο νέες μεγάλες οθόνες με ανάλυση 4K, πριν ξεκινήσει η έκθεση CES 2020, με στόχο να βοηθήσει τους επαγγελματίες να γίνουν ακόμη πιο δημιουργικοί και παραγωγικοί.

Η νέα οθόνη Dell UltraSharp 4K U4320Q θα επιτρέψει στους χρήστες να ανεβάσουν τα επίπεδα παραγωγικότητάς τους, αφού θα μπορούν να συνδέσουν έως και 4 υπολογιστές ταυτόχρονα και να δουν όλο το περιεχόμενο σε μία οθόνη. Η οθόνη της Dell είναι κατάλληλη για επαγγελματίες που εργάζονται με εφαρμογές που απαιτούν δύο ή και περισσότερες οθόνες αλλά και προγράμματα στα οποία απαιτείται υψηλό επίπεδο ευκρίνειας και λεπτομέρειας.

Η U4320Q είναι επίσης η πρώτη 4K οθόνη 42.5’’ στον κόσμο που επιτρέπει τη ρύθμιση σε ύψος ενώ παράλληλα εξοπλίζεται με θύρα USB-C η οποία προσφέρει τροφοδοσία έως και 90W. Η οθόνη θα κυκλοφορήσει στο τέλος του Ιανουαρίου με τιμή στα $1049. Στα ίδια πλαίσια αλλά και για να διευκολύνει συναδέλφους να εργαστούν ταυτόχρονα στο ίδιο project, η Dell κυκλοφόρησε και την τεράστια οθόνη 86’’ C8621QT. Πρόκειται για οθόνη αφής που μπορεί να ανιχνεύσει έως και 20 σημεία επαφής ταυτόχρονα, ανάλυση 4K αλλά και θύρα USB-C.

Επίσης θα διαθέτει και τη λειτουργία Screen Drop, με την οποία ο χρήστης θα μπορεί να μετακινήσει το περιεχόμενο της οθόνης στο επιθυμητό ύψος. Η Dell 86 4K Interactive Touch Monitor C8621QT θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο, χωρίς για την ώρα να γνωρίζουμε την τιμή της.

TechRadar

  • Like 4
  • Thanks 1