Η Dell μας είχε υποσχεθεί στα πλαίσια της παρουσίασης των δύο πρώτων Ultra HD monitor της εταιρείας, ένα τρίτο μοντέλο 28 ιντσών για το 2014 με τιμή κάτω των $1000 και στη CES 2014 κάνει την υπόσχεση της πραγματικότητα.

Το μοντέλο P2815Q της Dell είναι μια οθόνη 28 ιντσών η οποία διακρίνεται για την ανάλυση των 3840 x 2160 pixel, τέσσερις φορές μεγαλύτερη δηλαδή από την Full HD ανάλυση.

 

Όπως αναφέρει η εταιρεία, οι υποψήφιοι αγοραστές θα πρέπει να περιμένουν εντυπωσιακά καθαρή εικόνα κατά την αναπαραγωγή video, μεγαλύτερη ευκολία στην επεξεργασία φωτογραφιών και φυσικά εντυπωσιακή αναπαραγωγή παιχνιδιών ή άλλης "εργασίας" με τον υπολογιστή που να απαιτεί τη μεγαλύτερη δυνατή ανάλυση.

 

Το νέο Ultra HD monitor της Dell μπορεί να γυρίσει από την wide θέση σε κάθετη (portrait) ενώ ενσωματώνει πολλαπλές θύρες για σύνδεση εξωτερικών συσκευών όπως smartphones, tablets, laptops και φυσικά PC για εμφάνιση του περιεχομένου τους στην οθόνη.

 

Στην ανακοίνωση της η Dell αναφέρει ότι η P2815Q φέρνει την ίδια ποιότητα εικόνας με τις δύο άλλες Ultra HD οθόνες που παρουσίασε πρόσφατα, την UltraSharp 3214Q και UltraSharp 2414Q ενσωματώνοντας την πιο εξελιγμένη τεχνολογία σε οθόνη που υπάρχει στην αγορά.

 

Η κυκλοφορία του Dell 28 Ultra HD Monitor θα γίνει παγκοσμίως στις 23 Ιανουαρίου με την πολύ ενδιαφέρουσα τιμή των $699 κάτι που το τοποθετεί στις πιο συμφέρουσες οθόνες της αγοράς με Ultra HD ανάλυση.

 

Link.png Site: http://www.dell.com/learn/us/en/19/campaigns/p2815q-coming-soon-page?c=us&l=en&s=dhs&cs=19[/url]']Dell