Για τις 12 Απριλίου έχει προγραμματιστεί η παρουσίαση του νέου κορυφαίου smartphone της HTC, το οποίο θα έχει την απλή ονομασία 10.

Στην πρόσκληση που δημοσίευσε η εταιρεία, δεν κρύβει την ανυπομονησία της να αποκαλύψει στο κοινό το νέο της smartphone, κάτι που θα γίνει μέσω μιας online παρουσίασης η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά στις 2.00μμ μέσα από την ιστοσελίδα htc.com.

 

Μέχρι στιγμής πάντως και με βάση αξιόπιστες διαρροές, έχουμε μια πολύ καλή ιδέα για το πως θα μοιάζει το HTC 10, ενώ σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, αυτά θα στηρίζονται στο Snapdragon 820, με 4GB μνήμη, μπαταρία 3.000mAh και οθόνη 5.15 ιντσών, ανάλυσης QHD. Το μεγάλο ατού της συσκευής αναμένεται σύμφωνα με την HTC να είναι η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος, με κορυφαίες λήψεις, κάτι που θα αποτελέσει μια σημαντική αλλαγή με βάση παλαιότερες προσπάθειες της εταιρείας.

 

Αν και το HTC 10 αναμένεται να είναι ο πρωταγωνιστής της παρουσίασης, δε θα πρέπει να αποκλείσουμε κάποια έκπληξη, με πρόσφατες πληροφορίες να αναφέρουν ότι η HTC θα κάνει την είσοδο της και σε μία νέα αγορά μετά από αυτή του VR με το HTC Vive, παρουσιάζοντας το πρώτο της smartwatch.

 

Link.png Site: HTC