Συγκρατημένα αισιόδοξα δηλώνουν τα στελέχη της Huawei Ελλάδος, σε πρόσφατη ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της κινεζικής εταιρείας.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του τμήματος συσκευών της Huawei στη χώρα μας, Lin Bing, η Huawei βρίσκεται εν αναμονή της απόφασης του Υπουργείου Εμπορίου των ΗΠΑ για επανέναρξη της συνεργασίας των αμερικανικών εταιρειών με τη Huawei, συμπεριλαμβανομένου φυσικά και της Google, του δημιουργού του Android. Οι πρόσφατες δηλώσεις Trump κατά τη σύνοδο G20 στην Ιαπωνία αλλά και οι πιέσεις που ασκούνται στην αμερικανική κυβέρνηση από τεχνολογικούς κολοσσούς της χώρας, ενισχύουν την πεποίθηση της Huawei ότι η «κανονικότητα» θα επανέλθει σύντομα, με την όλη ιστορία να λήγει σύντομα όταν και αναμένεται να ολοκληρωθεί ο νέος γύρος εμπορικών συνομιλιών μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας. «Όποιο σενάριο και να ισχύσει, η Huawei θα ανακάμψει κατακτώντας την κορυφή τα επόμενα χρόνια» πρόσθεσε ο κ. Bing.

Μέχρι το ξεκαθάρισμα της κατάστασης, η Huawei συνεχίζει χωρίς αλλαγές το χρονοδιάγραμμα κυκλοφοριών νέων συσκευών, κάτι που θα ισχύσει και στη χώρα μας με το P Smart Z να αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο μήνα. Η όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί δεν έχει επηρεάσει σημαντικά τις πωλήσεις της εταιρείας στη χώρα μας, με τον Ιούλιο και τον Αύγουστο η Huawei να περιμένει αύξηση στις πωλήσεις.  

Όπως ενημερωθήκαμε, η επόμενη ναυαρχίδα της Huawei, το Mate 30 Pro, θα κυκλοφορήσει μέσα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου, ένα μήνα νωρίτερα από το περσινό μοντέλο. Ο κ. Bing δηλώνει αισιόδοξος ότι και αυτό το μοντέλο θα ενσωματώνει την τελευταία έκδοση του Android  μαζί με τα Play Services της Google. Σε ότι αφορά το αναδιπλούμενο Mate X, η εταιρεία δηλώνει ότι θα το δούμε και στη χώρα μας αν και ενδεχομένως σε περιορισμένες ποσότητες «κάπου μέσα στο Φθινόπωρο». Στα πλαίσια της συνάντησης, είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά και το Mate 20X 5G, το οποίο όπως φαίνεται θα προηγηθεί του Mate X αποτελώντας την πρώτη εμπορική 5G συσκευή της Huawei.

IMG_20190702_170358.jpg.7df406ed33ce591741a0cc243573fd44.jpg   IMG_20190702_170258.jpg.b99605174c451e535f6312236d5599bd.jpg

  • Like 1
  • Confused 1