Τον αντικαταστάτη του ultrabook Yoga 900 παρουσίασε η Lenovo στην έκθεση IFA 2016 με σημαντικές διαφορές.

Η σημαντικότερη είναι η οθόνη των 14 ιντσών η οποία όπως και στο Dell XPS, έχει ελάχιστα περιθώρια από όλες τις πλευρές, κρατώντας έτσι τις διαστάσεις του φορητού υπολογιστή σε επίπεδα συστημάτων με οθόνη 13 ιντσών. Τα χρώματα της οθόνης είναι εξαιρετικά ενώ η Lenovo θα κυκλοφορήσει το Yoga 910 με ανάλυση Full HD αλλά και σε ένα δεύτερο μοντέλο με ανάλυση 4K.

 

Διατηρώντας το χαρακτηριστικό hinge το οποίο ενώνει την οθόνη με το πληκτρολόγιο, μπορούμε όπως και στα περισσότερα Yoga μοντέλα να διπλώσουμε την οθόνη αφής πίσω από το πληκτρολόγιο προκειμένου να το χρησιμοποιήσουμε ως tablet.

 

 

Η Lenovo συνεργάζεται με την Intel για την ενσωμάτωση της τελευταίας γενιάς των επεξεργαστών Core I ενώ θα κυκλοφορήσει σε διαφορετικά μοντέλα με τη μνήμη να φτάνει έως τα 16GB και τον αποθηκευτικό χώρο έως τα 512GB. Στις διαθέσιμες θύρες ξεχωρίζουμε μία USB Type-C ενώ το πληκτρολόγιο διαθέτει αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος που υποστηρίζει την τεχνολογία Windows Hello της Microsoft για ασφαλή πρόσβαση στα Windows 10.

 

P1080071.jpg

 

Κυκλοφορεί από τον προσεχή Οκτώβρη με το αρχικό μοντέλο να κοστίζει $1299.

 

Η αποστολή του insomnia στην IFA 2016 είναι χορηγία της ΓΕΡΜΑΝΟΣ